RTK Auto verificeret

CVR
21420948
Virksomheden har
Lukket

Virksomhedsbeskrivelse

Leder du efter en bil i nærheden af Hornsyld, Horsens, så tag kontakt til RTK Auto. Skal du have din bil fikset, kan du ligeledes kontakte RTK Auto – de klarer nemlig begge dele. 


Deres opgave er at give dig den bedste billøsning. Kommer du med din gamle bil og søger en ny, finder I også ud af det.


RTK Auto tilbyder en god service. De laver selvfølgelig autotjek, skadeservice, serviceeftersyn, 4-hjulsudmåling, montering af diverse dele og meget mere. 


De elsker at have med biler og motorer at gøre. Du triller bare ind i din bil og finder så ud af, hvordan I sammen får lavet den bedste handel. 


Horsens Posten, Ugeavisen Vejle og Hedensted/Juelsminde Avis har alle sammen haft RTK Auto i deres respektive aviser. Læser du ikke dem, så er du så heldig at høre om RTK Auto her. 


Til sidst er der kun at sige: Befinder du dig i Vejle eller Horsens, vil det bestemt ikke være dumt at tage et smut til Hornsyld, når bilen skal fikses eller byttes, eller en ny bil skal købes. 

Stenslag bilsyn biler reparation Dæk service Eftersyn undervognsbehandling Fejlsøgning Olieskift mekaniker Automekaniker Bilværksted Aircondition Bremseskift brugt bil Bilsalg Autoværksted Auto finansiering Erhverv Biler Motor Hedensted/Juelsminde Avis Horsens Posten Ugeavisen Vejle Vejle

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Danni Vind - 5/5

Fantastisk service... Jeg købte en bil for ca. 1 mdr. Siden og oplevede at den begyndte at pibe fra den en bremse og at i-stop ikke ville virke. Ringede derfor til RKT Auto, de bad mig køre til den nærmeste autoriseret forhandler og få det undersøgt og udbedret. Så herfra kan jeg kun anbefale RKT auto til enhver.

avatar

Svend Asmussen - 5/5

Altid god tid til service

avatar

Niels Jørn Larsen - 5/5

God oplevelse, købte en bil, der var ikke noget at komme efter.

avatar

Dorthe Steenholdt - 4/5

God service

avatar

Jens Theodor Bloch Jensen (Kampvogn) - 5/5

et fint værksted med imødekommenhed og dygtig mekaniker...

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.6
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 08:00 - 17:00

tirsdag 08:00 - 17:00

onsdag 08:00 - 17:00

torsdag 08:00 - 17:00

fredag 08:00 - 17:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email