REX KABINESCOOTER Aps verificeret

CVR
40363629

Virksomhedsbeskrivelse

Hos REX KABINESCOOTER ApS finder du elscootere til enhver lejlighed og situation. I sortimentet kan du blandt andet finde den helt rigtige kabinescooter, tre- eller firehjulede elscootere og elkørestole.


Du kan også få et nyt batteri eller tilbehør til din elscooter hos REX KABINESCOOTER ApS. Det kan være et regnslag eller noget andet udstyr til det slidsomme vejr.  


For en gangbesværet person kan en elscooter være med til at bringe bevægelsesfriheden tilbage. REX KABINESCOOTER ApS står klar til at hjælpe med kyndig vejledning og service i hele udvælgelses- og købsprocessen, så alle kunder får en god oplevelse og den helt rigtige scooter til deres behov. 


REX KABINESCOOTER er baseret i Fredericia, men tilbyder sin service i hele Danmark, blandt andet i København, Odense, Aarhus, Aalborg og Herning. Du kan kontakte virksomheden for at få gode råd om og tilbud på elscootere.

el scooter kabinescooter el-scooter Kabine-scooter El-kørestol Lej en scooter gangbesværet ældre Senior el scooter bil Shopping Motor Biler Ugeavisen ElboBladet Fredericia

Billedgalleri

Information