Restaurant Skamlingsbanken verificeret

CVR
25575423
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
75572003

Virksomhedsbeskrivelse

Vil du have en madoplevelse, du sent glemmer, som blandt andet byder på alsidighed i form af buffet, a la carte og gourmetmad i lange baner? Så er vi hos Restaurant Skamlingsbanken det rette valg for dig. Hos Skamlingsbanken har vi alt det, du kender fra det klassiske køkken, og vi præsterer til perfektion under festarrangementer eller hjælper dig med at sammensætte den helt rette selskabsmenu. 

Du kan komme og besøge os og få et indblik i, hvilken mad og drikke vi kan tilbyde, samtidig med at du sidder i smukke, naturskønne oplevelser. 

Vi har åbent alle ugens syv dage undtagen mandag, og du kan finde os på Skamlingvejen 123, 6093 Sjølund. Hos os er du altid velkommen. Vi ses til en god oplevelse.

skamlingsbanken restaurant skamlingsbanken menu restaurant skamlingsbanken Buffet A la carte gourmet mad det klassiske køkken festarrangement Selskabsmenuer naturskønne oplevelser selskabslokaler Kolding Mad og drikke Brug byen Ugeavisen Kolding Ugeavisen Kolding Weekend Kolding

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

MRMeeWii Jørgensen - 5/5

Opdatering. Ikke noget nyt siden sidst. Maden var i top. Men toiletterne..... Kort fortalt, det kunne gøres bedre til den restaurant.

avatar

Henrik Pennerup - 5/5

En skønnere udsigt er sjældent at finde fra en restaurant i Danmark. Betjeningen var høflig og hurtigt. Kaffen god og æblekagen ligeså og der var ikke sparet på størrelsen. Bestemt et besøg værd i de historiske omgivelser der indbyder til en travetur i den skønne natur.

avatar

Kim Toft - 5/5

En rigtig dejlig og smukt beliggende restaurant. Vi fik et lækkert stjerneskud till en meget rimelig pris. Her kommer vi gerne igen.

avatar

Kirsten Krogh - 5/5

Lækker gourmet menu. Udsøgt betjening. Vi kommer gerne igen. (De viste sidste 4 billeder, der er sat på, er ikke mine)

avatar

Orla Volf - 5/5

Vi fejrede min fødselsdag den 20. maj 2022. Vi havde det skønneste lokale, og fik lækker veltillavet mad. Rigtig sød og venlig servering af Signe. Tak for en dejlig eftermiddag.Vh. Inga Volf

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.4
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag Lukket

tirsdag Lukket

onsdag 12:00 - 21:00

torsdag 12:00 - 21:00

fredag 12:00 - 21:00

lørdag 12:00 - 23:00

søndag 12:00 - 17:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.