RESTAURANT OG CAFÉ LUNA ApS verificeret

CVR
33746237
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
96406000

Virksomhedsbeskrivelse

Hos RESTAURANT OG CAFÉ LUNA ApS kan du få lækre madoplevelser i smukke, maritime omgivelser midt på havnekajen. RESTAURANT OG CAFÉ LUNA ApS tilbyder alt fra frokostretter og dansk-ristet kaffe til flotte middagsanretninger med et nøje udvalgt glas vin til. 

RESTAURANT OG CAFÉ LUNA ApS er inspireret af friske råvarer. Derfor kan du få helt frisk fisk med friske grøntsager til, mens du også kan nyde møre bøffer i særklasse. Deres leverandører af råvarer er nøje udvalgt, hvilket sikrer dig god kvalitet. 

RESTAURANT OG CAFÉ LUNA ApS har desuden erfaring med afholdelse af diverse selskaber, blandt andet firmafest, bryllup, konfirmation og barnedåb. Deres selskabslokale på 1. sal har plads til 120 mennesker og byder på en fantastisk panoramaudsigt over indsejlingen til Lemvig. 

Uanset om du skal holde fødselsdag eller blot spise spise en lækker frokost, sørger RESTAURANT OG CAFÉ LUNA ApS for smagsoplevelser i særklasse med udsigt over Lemvig Havn.  

Selskaber Restaurant Café lokale råvarer Frisk fisk Møre bøffer smagsoplevelser Turist firmafest møde Arrangement Barnedåb Jubilæum Bryllup Fødselsdag Konfirmation Limfjorden Havn udsigt Madoplevelser Mad og drikke Lokalavisen Lemvig Lemvig Holstebro Onsdag

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

helle klattrup (DuzzeDa) - 2/5

Vi besøgte Cafe Luna fredag d. 5. November. Vi kom kl 18.30 og 19.30 havde vi endnu ikke set noget til vores mad…og vi havde gjort opmærksom på at vi skulle hurtigt videre til en anden aftale kl 20. Vi blev dog tilbudt ekstra drikkevarer uden beregning, dette havde vi dog ikke tid til. Da maden kom 2 x næsten cearsarsalat og en gennemstegt burger. Salaterne kom uden det sprøde skind og det skind vi derefter fik leveret var ikke sprødt men sejt. Burgeren der skulle være gennemstegt var rød….men vi havde ikke tid til at få lavet nye portioner….ville det også tage en time??? De to stjerner gives til de søde tjenere der gjorde hvad de kunne for at udbedre køkkenets mangler, med smil og stor tålmodighed.

avatar

Maja Svaneklink Andersen - 2/5

Vi spiste på Luna d. 6/11 og havde glædet os til den ikoniske bearnaise burger. Men denne dag tror vi at bearnaisekokken ikke var mødt op. Vi fik først maden 70 min efter vi havde bestilt. Den lille mængde (nærmest ikke eksisternede) bearnaise der var i brugeren, var skilt. Det var nærmere en smørsauce med estragon og klumper af æg. En meget kedelig oplevelse. Vi fik drikkevarerne gratis som kompensation.

avatar

Bente Lene Olesen - 5/5

Et super hyggeligt sted med dejlig mad og flink og kompetent personale. Kan klart anbefales herfra 😊

avatar

Jacob Lindvig Henriksen - 4/5

Udemærket mad, hyggeligt stilren indretning.

avatar

Staticz - 1/5

Ikke pengene værd, desværre.. Har spist på Luna en del gange, men efter den nye genåbning her d. 1 november kan jeg allerede nu konstatere at det IKKE er det samme.. Bearnaiseburgeren var helt våd, bøffen var stegt for meget iforhold til før og bearnaisesaucen... Ja.. Det kunne sgu næsten være en hel kategori for sig selv, så dårlig den var.. Ærgerlig oplevelse...

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.1
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 11:00 - 22:00

tirsdag 11:00 - 22:00

onsdag 11:00 - 22:00

torsdag 11:00 - 22:00

fredag 10:00 - 22:00

lørdag 10:00 - 22:00

søndag 11:00 - 22:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email