Restaurant Latin verificeret

CVR
26704650
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
25592020

Virksomhedsvideo

Virksomhedsbeskrivelse

Med over 25 års anciennitet i moules frites og baguettes står Latin som en af fransk gastronomis ældste institutioner i Aarhus. Latin er med sine varme farver, dæmpede belysning og lettere pikante kunst svær ikke at lade sig drage af. Sammenført med lydtæppet, der er spundet sammen af jazzede toner, klirrende glas og franske floskler, danner Latin rammerne for mødet mellem mennesker eller blot saglig forglemmelse i en god flaske bourgogne.

Restaurant Fransk brasserie Fransk Mad Brasserie mad ud af huset Mad og drikke Aarhus

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Bo Brandt (CigAros) - 2/5

Rørt tatar var grå og leverpostejagtig at se på. Konsistensen var som grovhakket leverpostej. Mayoen med røgsmag overdøvede alle smagsnuancer. Fiskesuppe smagte fin, selvom jeg havde bestilt tuntatar...

avatar

Morten Ludwigs - 3/5

Hyggelige lokaler med fantastisk stemning, midt i et lige så stemningsfyldt kvarter. Sød og imødekommende betjening. Vi havde forhåndsbooket 5 personer online, men blev placeret ved et 4 personers bord. Vi havde ikke plads til vores ben, og betjeningen kunne næsten ikke få plads til talerkenerne. 4 af os fikSTEAK AF BLACK ANGUS - sovsen var god, men bøfferne kedelige. 1x LATINS RØRT TATAR - kedelig/grå at se på, og uden meget smag samt i overkanten syreholdig i munden. Der var pommes frites til begge retter. Alle var bløde. Rødvinen, 2010 CHT. PATACHEKR. Cru Bourgeois, Medoc - var helt uinteressant. Feuerheerd’s ANCHOR TAWNY PORT 10 ÅR var helt fin. PÆRE BELLE HELENE - var helt OK GATEAU MARCEL - var HELT uden intensitet, og nærmest tør. Glimrende sorbet, der rent faktisk smagte af mango.

avatar

Charlotte Jørgensen - 5/5

Dejlig uhøjtidelig restaurant, god menu, vin, og kompetent betjening til rimelig pris. Et besøg værd.

avatar

Lena Seirup - 4/5

Rigtig dejlig mad og rigtig fin betjening. Kommer gerne igen

avatar

Michael Østergaard Lunde - 5/5

Topklasse , virkelig lækker mad

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.4
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 17:00 - 21:30

tirsdag 17:00 - 21:30

onsdag 17:00 - 21:30

torsdag 17:00 - 21:30

fredag 17:00 - 21:30

lørdag 11:00 - 21:30

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email