Restaurant Laden verificeret

CVR
10436575
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
75612525

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Restaurant Laden i Horsens får du en skøn mad- og værtshusoplevelse. Du kan holde et større selskab som fødselsdag, begravelse, jubilæum, studenterfest eller konfirmation. Restaurant Laden serverer selvfølgelig også lækker mad og drikke til en mere intim aften for to eller flere.  


Restauranten har takeaway, så du også kan nyde den skønne mad derhjemme eller i et større selskab. Den gode, danske mad kan altså opleves både på adressen i Horsens med god service og højt humør og derhjemme i trygge rammer.


Vælger du at slå et smut forbi Restaurant Laden, kan du med fordel vælge en aften, hvor musikken spiller. Det kunne være en aften, hvor de ovenikøbet serverer stegt flæsk. Eller måske vil du hellere komme om dagen til en middag bestående af dejligt smørrebrød og en vand eller øl til.  


I Horsens Posten kan du desuden læse, hvordan Restaurant Laden tager imod alle, der kommer forbi til en god madoplevelse, om du er vegetar eller ej. De serverer både gamle klassikere og vegetariske alternativer, hvis bare de får besked i god tid.

Take away festmad Smørrebrød stegt flæsk Fødselsdag Jubilæum Begravelse studenterfest Mad og drikke Horsens Horsens Posten

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Frederik Holck - 1/5

Fandme den mest sørgelige gang læderflæsk jeg nogensinde har fået. Plejer sku at være fint til pengene, og plejer at anbefale. Men da jeg ringer og til den kro mutter og fortæller at det er lige så svært at tygge i som en gummistøvle. “Det kan jeg sige videre” Nå okay, så det gider i ikke gøre mere ved? “Nej, nemlig, hej” Hold kæft hvor vil jeg aldrig anbefale dette skodsted mere, ikke nok med af når man giver 220kr og i vælger at levere en gang lædersmadder, så skal man på samme tid hører på næsvis personale. Lægger aldrig 1 kr mere hos jer.

avatar

- “‪faurby92‬” - - 1/5

Bestilte stegt flæsk og kartofler med persillesovs. Sovsen var fin, men kartoflerne var kartoffelmos og den friturestegte flæsk var næsten uspiselig. Alt for salt og modtog det koldt.

avatar

Peter Petersen - 4/5

Super lækkert massere af mad til billige penge

avatar

Kristina Weis - 4/5

Hyggeligt lille værtshus med gamle danske retter, man også kan hente ud af huset😃

avatar

Karsten Andersen - 5/5

Altid hyggeligt at komme på Laden

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.1
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 21:00

tirsdag 10:00 - 21:00

onsdag 10:00 - 21:00

torsdag 10:00 - 22:00

fredag 10:00 - 02:00

lørdag 10:00 - 02:00

søndag 10:00 - 21:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email