RESTAURANT JA A/S verificeret

CVR
40925503
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
50907500

Virksomhedsbeskrivelse

RESTAURANT JA A/S ligger på Toftegade 1, 7500 Holstebro, og er en hyggelig restaurant, der er ekspert i dansk kokkekunst. 


Hos RESTAURANT JA A/S kan du altid få et godt stykke kød, en god bøf, frisk fisk eller skaldyr og gode vine. Du vil altid blive mødt med mad og drikkevarer af højeste kvalitet. 


Kom ind og få en smagsoplevelse fra det nordiske køkken og et godt glas vin til at sætte gang i den gode stemning i den atmosfæriske restaurant i Holstebro. 


Hos RESTAURANT JA A/S kan du få en enkelt ret eller helt op til en femrettersmenu, som er sammensat på dagen og tager udgangspunkt i årstiden for optimal friskhed. 


RESTAURANT JA A/S går højt op i kvaliteten, det gode gastronomiske håndværk, de lokale råvarer samt bæredygtighed, når den skal skabe den perfekte hyggelige aften for sine gæster. 


RESTAURANT JA A/S er altid et besøg værd, så tøv ikke med at ringe og bestille et bord til en festlig lejlighed eller for at forsøde hverdagen med noget lækkert at spise og drikke. Det har du fortjent!

Mad i Holstebro Vin i Holstebro Køkken Nordisc køkken Gourmet i vest jylland Restaurant JA Restaurant Restaurant Holstebro Restaurant Jylland Mad Holstebro Mad Jylland Skaldyr Kød Restaurant midt og vest jylland God bøf Frisk fisk i Holstebro Gode vine Fransk Hyggelig restaurant i Holstebro God stemning i Holstebro Mad og drikke Holstebro Onsdag Holstebro Ugeavisen Struer Struer

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Charlotte Dam Christensen - 5/5

Super lækker mad med rigtig gode vine dertil. Smilende og venligt personale. Vi kommer helt sikkert igen😊😊😊

avatar

Lisa Terp - 5/5

Vildeste oplevelse. Vanvittig mad, den mest lækre vin (spørg hvad de anbefaler til maden, de ved, hvad de snakker om) og en rigtig hyggelig atmosfære. Og så personalet uovertruffet og opmærksomme. Alle penge værd 🤩

avatar

Bettina Kallehauge - 5/5

Vi kom tilfældigvis forbi på vejen fra Limfjorden til Nørre Nebel. Utroligt hyggeligt sted med 1. klasses mad, vin og betjening 👍😊 kan varmt anbefales

avatar

Sune Boesen - 5/5

Lækker frokost, udsøgt vinkort, sublim service, fantastisk indretning. Nu har selv jyderne mulighed for god gourmet oplevelse.... Støt op om et lækkert tiltag i Holstebro

avatar

Carsten Hansen - 5/5

Mad, drikkelse og service i verdensklasse. Der skal jeg klart på besøg igen 😉

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.7
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag Lukket

tirsdag 17:00 - 00:00

onsdag 17:00 - 00:00

torsdag 17:00 - 00:00

fredag 17:00 - 00:00

lørdag 12:00 - 15:00
17:00 - 00:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email