RESTAURANT JA A/S verificeret

CVR
40925503
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
50907500

Virksomhedsbeskrivelse

RESTAURANT JA A/S ligger på Toftegade 1, 7500 Holstebro, og er en hyggelig restaurant, der er ekspert i dansk kokkekunst. 


Hos RESTAURANT JA A/S kan du altid få et godt stykke kød, en god bøf, frisk fisk eller skaldyr og gode vine. Du vil altid blive mødt med mad og drikkevarer af højeste kvalitet. 


Kom ind og få en smagsoplevelse fra det nordiske køkken og et godt glas vin til at sætte gang i den gode stemning i den atmosfæriske restaurant i Holstebro. 


Hos RESTAURANT JA A/S kan du få en enkelt ret eller helt op til en femrettersmenu, som er sammensat på dagen og tager udgangspunkt i årstiden for optimal friskhed. 


RESTAURANT JA A/S går højt op i kvaliteten, det gode gastronomiske håndværk, de lokale råvarer samt bæredygtighed, når den skal skabe den perfekte hyggelige aften for sine gæster. 


RESTAURANT JA A/S er altid et besøg værd, så tøv ikke med at ringe og bestille et bord til en festlig lejlighed eller for at forsøde hverdagen med noget lækkert at spise og drikke. Det har du fortjent!

Mad i Holstebro Vin i Holstebro Køkken Nordisc køkken Gourmet i vest jylland Restaurant JA Restaurant Restaurant Holstebro Restaurant Jylland Mad Holstebro Mad Jylland Skaldyr Kød Restaurant midt og vest jylland God bøf Frisk fisk i Holstebro Gode vine Fransk Hyggelig restaurant i Holstebro God stemning i Holstebro Mad og drikke Holstebro Onsdag Holstebro Ugeavisen Struer Struer

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Erik Meldgaard Sørensen - 5/5

Her får du virkelig en god oplevelse. Det er mad komponeret og lavet med passion. Fik 4 retters menu med vinmenu. Super veltilrettet Tun til forret med en hvidvin der passede perfekt. Krondyr der smelter på tungen og en rødvin der passede perfekt. Ribeye med årstidens grøntsager, heriblandt rødbeder tilbered så de var de bedste jeg nogensinde har smagt,der blev skænket en lækker barolo til bøffen. Dessert som er JA's fortolkning af æblekage. Vildt lækkert med hvid chokolade og ingefær der gik op i en højere enhed med den ungarske souterne vi fik til. Flotte lokaler og dygtige tjenere. Fem stjerner herfra. ⭐⭐⭐⭐⭐

avatar

Else Fjordside Neergaard - 5/5

Super flotte omgivelser, søde og venlige personale, lækkert mad. Kan varmt anbefales.

avatar

Preben Nystrup Hansen - 5/5

Seriøst godt sted - maden, vinen og service helt i topklasse!

avatar

Bo Christiansen - 5/5

Lækker 3 retters frokost menu, rigtig god betjening og dejlig afslappet atmosfære.

avatar

Kasper Roldsgaard - 5/5

Fantastisk god oplevelse 😃👌🏻 Kan helt sikkert anbefale restauranten. Meget flot indretning og behagelige omgivelser, og dejligt at se lidt gastronomisk innovation i Holstebro. Lidt snævert udvalg af madretter, men stort udvalg af vin. Vigtigst af alt, så var maden velsmagende og betjeningen var rigtig god. Så 5 stjerner er velfortjent.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.8
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag Lukket

tirsdag 16:30 - 22:00

onsdag 16:30 - 22:00

torsdag 16:00 - 23:00

fredag 12:00 - 15:00
16:00 - 00:00

lørdag 12:00 - 15:00
16:00 - 00:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email