Restaurant Det Gamle Apothek verificeret

CVR
42205966
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
41101269

Virksomhedsbeskrivelse

Leder du efter en restaurant i verdensklasse, hvor du kan få mad og drikke til enhver lejlighed og kvalitet, hvor gode råvarer er i højsædet, og hvor vin og fransk tradition kommer til skue? Så indstil søgningen. Her hos Restaurant Det Gamle Apothek har vi nemlig alt dette og mere til. Vi forstår at gøre vores håndværk til perfektion, og vi er et spisested, som kan rumme alt og alle. 

Vi er altid klar til at bidrage med et sted til dit selskab, til gode råd om mad og vin eller bare til en hyggelig middag. Vi bor på Adelgade 2, 8900 Randers C, og vi har åbent mandag-lørdag fra 17-00.00. Hos os er hyggen, latter og smil det vigtigste, så kom, som du er, og så garanterer vi god betjening og en hyggelig aften.

Restaurant Det Gamle Apothek Restaurant Brasserie mad og drikke Vin Kvalitet Fransk håndværk gode råvarer Spisested Mad og drikke Brug byen Randers Onsdag Randers

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Kristina Begtrup Pedersen - 5/5

Usandsynlig lækkert mad, skøn servering og god stemning❣

avatar

John Lind - 5/5

Hyggelige omgivelser - fantastisk mad og vine - super betjening. Og det hele til fornuftige priser i forhold til kvalitet

avatar

Stine Helsing - 5/5

Super lækker mad med tvist af exclusivt og udfordrende for smagsløgene Hyggelig og varm atmosfære og betjening. Kan varmt anbefale dette sted.

avatar

Bodil Cederbek - 4/5

Alle tiders sted. Restauranten er fantastisk indrettet i det gamle apotek, hvor det gamle glasloft er bevaret. Vi fik en rundvisning i kælderen, hvor der er selskabslokale, også dette lokale er helt unik. Lækker mad og fin betjening. Kommer gerne igen.

avatar

Axel Alban - 5/5

Den bedste restaurant oplevelse i verden, super sød personale, og kan anbefale ribeyen👌🥩 super lækker💪🥩

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.6
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 17:00 - 00:00

tirsdag 17:00 - 00:00

onsdag 17:00 - 00:00

torsdag 17:00 - 00:00

fredag 17:00 - 00:00

lørdag 17:00 - 00:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email