Restaurant Det Gamle Apotek I/S v/Michelle og Mark Bøgh Sørensen verificeret

CVR
39706296
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
74528492

Virksomhedsbeskrivelse

Restaurant Det Gamle Apotek v/Michelle og Mark Bøgh Sørensen i Haderslev er en hyggelig og intim restaurant, hvor du kan nyde gode stunder med dem, du holder af. I restauranten kan du både nyde smørrebrød, en frokost, vegetarretter eller et middagsmåltid fra restaurantens menu. Du kan også afholde et selskab i de flotte og hyggelige lokaler.

Restaurant Det Gamle inviterer indenfor til anretninger, hvor der er tænkt på æstetik, økologi og kvalitet. Restauranten har det sølv spisemærke, og derudover går Restaurant Det Gamle Apotek op i at handle de varer, der er er i sæson.

Hos Restaurant Det Gamle Apotek kan du nyde god vin, og du kan også nyde din mad eller kolde drinks på restaurantens udeterrasse.

Drikke Mad Oplevelser Økologi Lokalt spisested Hjemmelavet Kvalitet Vin Drinks Bar Sæson Frokost Byliv Cafe Selskab Menu Ude terrasse Høj gastronomi Vegetarretter Smørrebrød Shopping Mad og drikke Ugeavisen Haderslev Haderslev Ugeavisen Kolding

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Henrik Lau Petersen - 5/5

Dejlig, velsmagende mad, lavet med lokale og gode råvarer. Maden er veltilberedt, og flot anrettet. Vin menuen passer godt til alle retterne og var også en fornøjelse at drikke! Lokalerne er hyggelige og tjenerne er flinke, opmærksomme og hurtige. Eneste minus fra mig var de gamle borde med støbejernsben, som var lidt besværlige at sidde ved på grund af snørklerne, men det er lige til at overkomme!

avatar

Solvejg Smidt - 5/5

Skøn, velsmagende mad af gode lokale råvarer 👍 personlig og nærværende betjening👍unikke lokaler - jeg kommer igen 😉. "Det gamle apotek" får mine varmeste anbefalinger ‼️☀️

avatar

Harro Hallmann - 4/5

God, solid mad til rimelige priser. Gode vine i vinmenuen, hvor der skænkes rundhåndet. Gazpachoen var dog skuffende, nærmest smagløst.

avatar

Lotte Petersen - 5/5

Skønt smørrebrød. Dejlig stille gårdhave og fin betjening. Vildt lækker kælder/slyngelstue

avatar

Linda Klein - 3/5

Dejligt og hyggeligt sted. Dog ikke professionel tjenere. Vi var et selskab på 5 personer, og 3 af os fik serveret en forkert hovedret. Vi gjorde tjeneren bekendt med fejlen, hvorefter hun siger “ men går det an?”. Hun forklarer efterfølgende, at det tager minimum 15 min, at lave en ny hovedret. På dette tidspunkt skulle vi være ude af restauranten inden 45 min, så det var ikke en mulighed at få lavet maden om. Vi fik serveret kylling, men havde bestilt et ret med oksekød. Vi betalte fuld pris for maden, som vi ikke havde bestilt, men fik en lille kop kaffe gratis. Hvis service levede op til stemningen og maden, så ville der være 4 eller 5 stjerner.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.5
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag Lukket

tirsdag 12:00 - 22:00

onsdag 12:00 - 22:00

torsdag 12:00 - 22:00

fredag 12:00 - 22:00

lørdag 12:00 - 22:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email