Restaurant Columbus verificeret

CVR
37589233
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
97820070

Virksomhedsbeskrivelse

Her hos Restaurant Columbus bliver du budt på mad og drikke i verdensklasse. Den hyggelige restaurant Columbus ligger i hjertet af Lemvig, så du nemt kan bruge byens bedste tilbud på lækker mad, næste gang du er ude at lede efter en restaurant i Lemvig.

Det imødekommende personale står klar til at servere et væld af forskellige retter fra en veludviklet aftenmenu, og hvis du blot har brug for en forfriskning efter en lang shoppetur i Lemvigs hyggelige gader, så finder du også smagfulde øl og andre forfriskninger her. Du kan med fordel slå dig ned og nyde frokostmenuen, så du kan betragte det sprudlende byliv og synet af en sund turisme, som eksisterer rundt om Restaurant Columbus i Lemvig.

Hvis du leder efter et selskabslokale i Lemvig, når den næste store fødselsdag skal afholdes, så kan du med fordel se nærmere på Restaurant Columbus. Her er der plads til 50 gæster, som alle kan nyde udsigten over kirketorvet. Det gør restaurant Columbus til et af Lemvigs bedste spisesteder. Vi ses hos Restaurant Columbus!

columbus lemvig restaurant columbus lemvig take away lemvig spisesteder restaurant lemvig frokostmenu lemvig cafe aftensmenu selvskabslokale Mad og drikke Brug byen Livsstil Byliv Turisme Lokalavisen Lemvig Holstebro Onsdag Lemvig

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Susan Sommer - 5/5

Var overrasket over hvor fantastisk mad vi fik🤗 Utrolig sødt energisk personale, der styrtede rundt grundet travlhed, men dog var de nærværende. Absolut et besøg værd.

avatar

Daisy Jacobsen - 5/5

Rigtig dejlig mad. Super søde og god service.

avatar

Jens Holger Petersen - 5/5

Det var jo en god fornøjelse at besøge Lemvig igen og være på Christianshavn til et par øl og så på columbus til det bedste at spise

avatar

Rita Rusbjerg - 5/5

Hyggelig sted.

avatar

Uffe Sværke - 5/5

Super lækker mad med mange forskellige små retter 🥰

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.3
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 11:30 - 22:00

tirsdag 11:30 - 22:00

onsdag 11:30 - 22:00

torsdag 11:30 - 22:00

fredag 11:30 - 22:00

lørdag 11:30 - 22:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email