Reel Total-service v/Bjarne Eriksen verificeret

CVR
18352737
Tlf nr.
75674060

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Reel Total-Service i Flemming er fokus rettet mod godt håndelag, dygtigt personale og god service. Reel Total-Service tilbyder vinduespudsning og rengøring i Horsens, Vejle og opland, og de hjælper både private, virksomheder og det offentlige med vinduespudsning og rengøring.

Reel Total-Service har mere end 25 års erfaring, og de benytter sig af dansk arbejdskraft, tilbyder høj kvalitet, fleksibilitet, stabilitet og gode priser. Reel Total-Service er derfor et sikkert valg, hvis du er på udkig efter hjælp til rengøring hjemme hos dig eller på din arbejdsplads.

Med hjælp fra Reel Total-Service kan du få hjælp til erhvervsrengøring, rengøring af private hjem, vinduespolering, trappevask, solcellevask, afrensning, hovedrengøring og meget mere. Du kan også få hjælp til rengøring i forbindelse med fraflytning af din lejlighed eller din ejerbolig.

Hos Reel Total-Service kan du altid få et gratis og ganske uforpligtende tilbud på en opgave, som du ønsker hjælp til. God kommunikation og kundetilfredshed er nøgleord hos Reel Total-Service. Reel Total-Service har stor erfaring i at matche stort set alle typer af opgaver og benytte sig af det store netværk, som virksomheden har til at løse mange typer af rengøringsopgaver.

Vinduespudsning Vinduespolering vinduespudser trappevask solcellevask erhvervsrengøring Rengøring horsens hedensted Juelsminde service hovedrengøring afrensning Lejlighed parcelhus fraflytning Håndværkertilskud Shopping Tørring Folkeblad Horsens Posten

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Ole Nielsen - 2/5

Ikke tilfredsstillende arbejde, der var sendt en mand herud hvor det gik alt for stærkt, han kom ikke ordentlig ind i kanter og hjørner med vaskemoppe, kanter blev ikke aftørret med klud, en time senere var der fuld sol her der var tydelige kalkløbere på vores nypudsede vinduer.

avatar

Leif Nilsson - 5/5

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

3.5
/5
Gennemsnitlig