Realmæglerne Ole Havvig verificeret

CVR
17207377
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
86671400

Virksomhedsbeskrivelse

Går du med overvejelserne om at sælge din bolig? Det er du ikke ene om. Og med hjælp fra Realmæglerne Ole Havvig kan du være helt sikker på, at du når i mål med dine drømme – både når det gælder køb og salg af en bolig. Realmæglerne Ole Havvig er din lokale ejendomsmægler i Viborg, og her er der lagt stort fokus på at give dig de bedste muligheder.

Hos Realmæglerne Ole Havvig får du altid en gratis salgsvurdering af din bolig. Den er helt uforpligtende, og på den måde kan du langt nemmere få en idé om din boligsituation. Derudover er du sikker på en personlig mægler gennem hele dit forløb, professionel rådgivning og et salgsteam, der kan skrive mange års erfaring på papiret. Derudover er der fokus på at være i tæt kontakt med et aktivt køberkartotek, der gør det nemmere at komme i mål med det ønskede boligsalg.

Realmæglerne Ole Havvig er for dig, der gerne vil gøre drøm til virkelig. Du kan altid kontakte dem på telefon eller på mail. Du kan også kigge forbi butikken på Vesterbrogade 8 i Viborg. Så kan du føle dig tryg i hænderne på din nye ejendomsmægler.

Ejendomsmægler Lokal Villa Salgsvurdering Køb Salg Gratis Kundetilfredshed Liggetid Køberrådgivning Guldkøber Køberkartotek Realmatch Realsyn Boliger Ejendomme Grunde Andelsbolig rækkehus Ejerlejlighed Hobbylandbrug Bolig Viborg Nyt Viborg Bjerringbro Avis

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Lars Blaabjerg - 4/5

Vi vil gerne anbefale Ole og Lene Havvig som ejendomsmægler hvis du går og tænker på salg eller køb af fast ejendom her får du en perfekt service og vores ejendom blev solgt på første fremvisning.

avatar

Mikkel Klit - 5/5

De tager imod en med åbne arme og hjælper en igennem med alt. De er meget kompetente og dygtige! Helt klart bedste ejendomsmæglere i byen :)

avatar

Christoffer Jensen - 5/5

Bedste ejendomsmægler i Viborg

avatar

Nicolai Klit - 5/5

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.3
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 09:00 - 17:00

tirsdag 09:00 - 17:00

onsdag 09:00 - 17:00

torsdag 09:00 - 17:00

fredag 09:00 - 16:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email