RANDERS BOLIGFORENING AF 1940 verificeret

CVR
45676315
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
89131313

Virksomhedsbeskrivelse

Randers Boligforening af 1940 råder i dag over ca. 2.300 boliger, som hovedsagelig er placeret i vest-, midt- og nordbyen. Bebyggelserne består af såvel etagebyggeri som tæt/lavt byggeri. Randers Boligforening råder over egen håndværkerafdeling, der består af VVS-, tømrer/snedker-, maler-, murer- og elektriker-afdeling.
På hjemmesiden www.randersbolig.dk kan du se og søge de ledige lejligheder.

Også i den lokale avis Randers Onsdag, der hver uge omdeles gratis til alle husstande i kommunen, kan du se annoncen med ledige lejligheder.

Randers Boligforening af 1940 bliver i dag administreret af RandersBolig, som du finder i Randers SØ. Administrationsselskabet RandersBolig har eksisteret siden 2009 og blev etableret med henblik for at øge driftssikkerheden, så borgere kunne få en højere kvalitet til en bedre pris. De varetager opgaver som at tilbyde lejeboliger, udarbejde og opdatere beboerinformation, tilbyde en boligportal og meget andet, der gør det nemt at søge efter en bolig.

RandersBolig har en mission om at have boliger for alle og sikre, at alle beboere bliver inddraget i beslutninger og med respekt for miljøet og samfundet. Samtidig stiler de efter være et topprofessionelt administrationsselskab, der er førende inden for området, og hvor fællesskab, dygtighed, forskellighed og ansvarlighed er kerneværdierne i deres arbejde.

Vi garanterer dig for, at der her er tale om fantastisk service, når du vælger Randers Boligforening af 1940.

Lejebolig Lejlighed Rækkehuse ledige boliger Boligudlejning udlejning bolig til leje udsigtslejlighed 1 værelses lejlighed 2 værelses lejlighed 3 værelses lejlighed boligorganisation studiebolig randers boligforening af 1940 randers bolig nyistandsat familieboliger byggeri Bolig Randers Onsdag Mariager Avis

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 08:00 - 15:00

tirsdag 08:00 - 15:00

onsdag 08:00 - 15:00

torsdag 08:00 - 15:00

fredag 08:00 - 13:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email