Punkt1 Frederiksberg ApS verificeret

CVR
41710349
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
38105044

Virksomhedsbeskrivelse

Punkt 1 Frederiksberg ApS ligger på adressen Falkoner Allé 41, st. i 2000 Frederiksberg. 

Punkt 1 Frederiksberg ApS forhandler billige hårde hvidevarer og køkkenredskaber, f.eks. amerikanerkøleskabe, blendere, hårtørrere, frysekøleskabe, frysere og meget, meget mere.

Du kan også finde indbygningsovne, støvsugere og håndstøvsugere hos Punkt 1 Frederiksberg ApS, bare for at nævne et lille udvalg.

Mangler du hvidevarer til din bolig, eller skal du bygge nyt, så er Punkt 1 Frederiksberg ApS klar til at hjælpe dig godt på vej med god service og kompetente medarbejdere. 

Punkt 1 Frederiksberg ApS har over 5.000 produkter på siden, så der er helt sikkert noget for dig.

Du kan læse mere om Punkt 1 Frederiksberg ApS på deres hjemmeside eller holde øje med Frederiksberg Bladet for yderligere informationer. 

Hvidevare amerikaner køleskab Blender hårtøre Indbygningsovn støvsugere fryse køleskabe Fryser bilige hvidevare håndstøvsuger Byg nyt Bolig Gør det selv Frederiksberg Frederiksberg Bladet

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Peter Sivertsen - 5/5

Super god og professionel betjening. Gode priser.

avatar

svend jakob - 5/5

købte vaskemaskine og fik en rigtig god behandling af personalet, både de i forretningen og de to som kom hjem og afleverede / installerede maskinen . tak vh Sissel

avatar

al “GrandCru” Bundy - 5/5

Fantastisk service, alt blev leveret og installeret som lovet. Jeg kommer igen !

avatar

Ghita Jensen - 5/5

Jeg skulle bruge en ny tørretumbler og ringede ned til butikken, hvor Stefan tog telefonen. Jeg fik en kanon service og vejledning og fik uden at spørge om det 2000 kr. i rabat. Stefan var nem at tale med og havde godt humør. Jeg fik en reel og ærlig rådgivning og der blev ikke forsøgt at påprakke mig unødige ting eller en større og dyrere maskine, der ikke passede til vores forbrug. Her var der mulighed for at tale med en seriøs sælger og ikke en eller anden smart-i-en-fart sælger, som endnu ikke var blevet tør bag øerne. Maskinen kunne allerede leveres næste dag og den blev leveret præcis kl. 12. Vi havde aftalt mellem 12 og 14. Den blev monteret og den gamle taget med. De tog også emballagen med. Jeg kan kun anbefale Punkt 1 på Falkoner Allé på Frederiksberg. Man kan bare ringe derned selvom det er Coronatider. Det er sådan et sted man kommer igen, når der skal gives en god og reel service.

avatar

Tine Binzer - 5/5

Bare super god betjening!

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.8
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 18:00

tirsdag 10:00 - 18:00

onsdag 10:00 - 18:00

torsdag 10:00 - 18:00

fredag 10:00 - 18:00

lørdag 10:00 - 15:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email