Psykolog Randi Merrild verificeret

CVR
42108987
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
28769258

Virksomhedsbeskrivelse

Når tiden er kommet til et psykologbesøg – det kan være stress, angst, sorg, traumer eller noget andet – er udvalget stort. Og det er op til dig at vælge den rette klinik. 


Psykolog Randi Merrild er et rigtig godt bud, hvis du befinder dig i Holstebro eller omegn. Randi Merrild betragter det som en naturlig kendsgerning, at mange mennesker oplever psykiske vanskeligheder. 


Det er muligt for alle mennesker at få en depression, mangle selvværd eller generelt lide et knæk. Det kan være en periode, du skal over, eller noget, du skal lære at leve med og håndtere som en del af dit liv. 


Redskaberne til øget livskvalitet og trivsel kan du få hos Psykolog Randi Merrild. Hun har både fokus på at hjælpe voksne og håndtere ungdomsproblemer, da hun har erfaring med begge målgrupper. 


Du har måske læst om hendes praksis i Holstebro Onsdag. Hvis ikke, så ved du i hvert fald nu, hvor du skal gå hen, hvis du søger en god og kvalificeret psykolog. Tag kontakt til Psykolog Randi Merrild, og find en start og vej frem.

Angst Depression Stress Selvværd Ungdomsproblemer Sorg Traumer Psykolog Udbrændthed Sundhed Holstebro Onsdag Holstebro

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 08:00 - 16:00

tirsdag 08:00 - 16:00

onsdag 08:00 - 16:00

torsdag 08:00 - 16:00

fredag 08:00 - 15:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email