ProEnergi verificeret

CVR
32795722
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
22550535

Virksomhedsbeskrivelse

ProEnergi rådgiver dig om, hvordan du kan optimere dit energiforbrug. Energirådgivningen bygger på en grundig energikortlægning af virksomhedens/kundens energinøgletal som elforbrug, vandforbrug, varmeforbrug, CO2-udledning og eventuelle miljø- og indeklimaudfordringer.

Gennemgangen afrapporteres med de forslag til forbedringer, der tager højde for bæredygtighed, cirkulær økonomi og FN’s verdensmål.

ProEnergi med base i Struer blev etableret i 2010 af Skafti Halldórsson, som i en årrække har arbejdet med energirådgivning i samarbejde med forsyningsvirksomheder og energitunge produktions- og håndværksvirksomheder. Siden opstarten har vi specialiseret os i uvildig rådgivning om blandt andet energiledelse, overskudsvarme, fjernvarme og energistyring.

Vi holder os altid opdaterede på den nyeste teknologi indenfor blandt andet varmepumper, udnyttelse af overskudsvarme og de mange regler indenfor energiområdet. Denne viden og vores mangeårige erfaring bruger vi i projekterne sammen med en analyse af det pågældende energimønster, hvormed vi kan finde de forhold, der bør optimeres. For når først vi går ind i et projekt, er der garanti for energibesparelser, understreger Skafti Halldórsson.

ProEnergi sælger ikke produkter, men rådgiver om energioptimeringer, tilskudsmuligheder og besparelser. Rådgivningen omfatter hele processen fra valg af energiform til belysning, afkøling og ventilation samt produktionsprocesser og -udstyr. De tilbyder desuden vejledning i forbindelse med ansøgninger om tilskud til energirenovering hos Bygningspuljen (private) eller Erhvervspuljen (erhverv).

- Vores uvildige rådgivning sikrer, at kvaliteten på både produkter og leverandører er i orden hver gang, og at løsningen er bæredygtig, fortæller Skafti Halldórsson.

ProEnergi dækker en bred vifte af opgaver med alt fra tilskud til energibesparelser over Energisyn til konverteringsopgaver for fjernvarmeværker. Heriblandt kan nævnes et Energisyn hos supermarkedskæden Løvbjerg, hvor en minutiøs gennemgang af energiforbruget førte til en række projekter, der resulterede i en stor samlet nedgang i CO2- udledningen samt betragteligt lavere energiafgifter og -udgifter.

Energisyn Energiledelse Energirådgivning Energistyring Erhvervspuljen Bygningspuljen Project GREEN Overskudsvarme Bæredygtighed Cirkulær Økonomi FN’s Verdensmål Elforbrug Varmeforbrug Vandforbrug Energiafgifter Energikortlægning Energinøgletal Fjernvarme afkøling Varmepumper Bolig Ugeavisen Struer Holstebro Onsdag Struer

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Jan Christensen - 5/5

Ærlig og enkelt, nemt at arbejde med

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag 07:30 - 16:00

tirsdag 07:30 - 16:00

onsdag 07:30 - 16:00

torsdag 07:30 - 16:00

fredag 07:30 - 14:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email