PoolTech.dk ApS verificeret

CVR
30079841
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
24450330

Virksomhedsbeskrivelse

Trænger svimmingpoolen til et eftersyn, eller mangler du bare den perfekte pooloverdækning, så er du kommet til det rette sted. Hos Pooltech kan vi nemlig tilbyde begge dele og meget mere. Vi rådgiver om den perfekte vandtemperatur, spa og wellness og vandbehandling. Vi er et poolfirma i Jylland, som kan vores kram. Når vi løser en opgave, så er vi først færdige, når den er løst til perfektion, og det gælder hos alle vores kunder.

Svimmingpools i Jylland skal efterses og vedligeholdes, og det er her, vi kommer ind i billedet. Vi er ikke bange for at få beskidte hænder, og ingen opgave er hverken for lille eller stor til os. Vi er eksperter inden for poolopvarmning, byg nyt og meget andet vedrørende din bolig, og vi lærer gerne fra os.

Du kan finde os på Løgstørvej 80, 8832 Skals, hvor vi har åbent alle hverdage. Vi ses!

svimmingpoolen vandtemperatur pooloverdækning pool firma jylland pooltech pools jylland svimmingpools jylland spa og wellness vandbehandling swimmingpool folie pool opvarmning Byg nyt Bolig Viborg Nyt Viborg Rundt om Viborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Robert Tullberg - 5/5

Super friske fyre med stort udvalg

avatar

Torben Skjødt - 1/5

Den dårligste service der findes, ringer for at få skiftet en pære, og får at vide ved montøren, at jeg selv skal skifte den, da han ikke tør at få hovedet under vand. Jeg laver da heller ikke min bil, når den er på værksted. Montøren ringer til sin chef Claus og får at vide, at han skal sige til mig, at jeg selv skal skifte pæren. Problemet er stadig ikke løst. Jeg ringer efter professionelle for at løse mit problem, og ingenting sker, andet end at regningen har jeg fået. Jeg siger tak for ingen ting.

avatar

Hasse Olsen - 5/5

Meget venlige og jeg fik hjælp selv efter normal åbningstid

avatar

Martin Hell - 5/5

Dejlige mennesker der yder en professionel service.

avatar

Leif Nielsen - 5/5

De har de ting man gerne vil have eller bestil de det hjem

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.3
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 09:00 - 16:00

tirsdag 09:00 - 16:00

onsdag 09:00 - 16:00

torsdag 09:00 - 16:00

fredag 09:00 - 15:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email