PH Grej v/Peter Henriksen verificeret

CVR
16254002
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
86622113

Virksomhedsbeskrivelse

PH Grej v. Peter Henriksen er din specialbutik, hvor du finder alt det udstyr, hjertet begærer, til en outdoor livsstil i naturen. Du finder PH Grej v. Peter Henriksen i Viborg. Butikken har et stort og varieret sortiment af fodtøj, rygsække, telte, sovegrej og fiskegrej. Med butikkens velkendte mærker og kvalitetsvarer finder du helt sikkert det udstyr, der passer til dit behov og budget. 


Mangler du vandreudstyr til din næste tur i det grønne? Uanset om du er en nybegynder, der har brug for rådgivning, eller en erfaren vandrerentusiast, der bare er ude efter at opdatere dit grej, får du kompetent betjening i PH Grej. Her står butikkens team af serviceorienterede medarbejdere nemlig klar til at hjælpe dig med dine behov og krav til udstyr. Kig også forbi butikkens outletafdeling, hvor du finder forskellige varer til en fordelagtig pris. 


Hvis du ikke har mulighed for at besøge butikken i Viborg, kan du kigge forbi PH Grejs v. Peter Henriksens hjemmeside www.ph-outdoor.dk, hvor du finder en stor webshop samt informationer om åbningstider, kontaktoplysninger og priser.

Outdoor Fodtøj Viborg Rygsække telte Sovegrej Klatreudstyr Udstyr outdoor Fiskegrej vandreudstyr Livsstil Natur Viborg Nyt Rundt om Viborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Jesper Skjold Pedersen - 5/5

Stort udvalg i gode materialer

avatar

Bente Nielsen - 4/5

Der er noget for en hver smag

avatar

Steen B Schultz - 5/5

Havde en reklamation vedr. Fjallraven som både PH-Outdoor og Fjallraven håndterede til UG med kryds og slange. Tak til den søde og venlig ekspedient og PH-Outdoor for en god oplevelse.

avatar

Anders Pohl Nielsen - 4/5

God butik, god betjening, gode parkeringsforhold.

avatar

Lars Byrialsen - 4/5

Spændende bix, slet ikke sidste gang jeg har været der.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.6
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 09:30 - 17:30

tirsdag 09:30 - 17:30

onsdag 09:30 - 17:30

torsdag 09:30 - 17:30

fredag 09:30 - 18:00

lørdag 09:30 - 13:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email