Paulun Bolig Østerbro A/S verificeret

CVR
28884869
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
35381450

Virksomhedsbeskrivelse

Vi dækker hele Østerbro, Hellerup, Emdrup samt alt det nye i Nordhavn


Butikken har ligget på Lille Triangel siden 1998 og dækker hele Østerbro, Hellerup, Emdrup samt alt det nye i Nordhavn.


Så hvad enten du ønsker at sælge din ejendom i eksempelvis Willemoes kvarteret, Svenskerkvarteret, Ambassadekvarteret, Strandvejen, Nordhavnen eller Kartoffelrækkerne, så har vi mange års ekspertise og kapacitet til at varetage salget.


Et godt boligsalg starter med en grundig salgsvurdering. Paulun Østerbro har mange års erfaring og ekspertise i at vurdere boliger på Østerbro. Vi kender forskellen på områderne. Dette er nødvendigt for at give en kvalificeret vurdering af din bolig. 


Hos Paulun Østerbro, har vi sammensat et team af engagerede og kompetente medarbejdere, der har mange års erfaring.


Foruden vores butik på Østerbro har vi yderligere 5 boligbutikker, samt en projekt- og erhvervsafdeling under samme ejerkreds. Det giver dig ekstra fordele, når du sælger gennem os.


Vi forstår vigtigheden af at markedsføre din bolig, så potentielle købere i markedet ser din bolig. Ved hjælp af vores markedsføringspakker kan du få eksponeret din bolig både lokalt og landsdækkende. Hos os kan du tilmed se alle relevante data vedrørende dit boligsalg online, når det passer dig.


Paulun Online er et utrolig stærkt værktøj til markedsføring af din bolig på nettet, som målrettet rammer de rigtige købere. Derudover har vi en masse ekstra spændende og nytænkende markedsføringsmuligheder til din bolig på nettet.

Boligsalg Boligkøb Bolighandel Salgsvurdering Tryghedsgaranti Ejendomsmægler Køberkartotek Vurdering lejlighed Købsaftale Ejerlejligheder gratis salgsvurdering liggetid lejlighed Køb lejlighed på Østerbro køb andelslejlighed på Østerbro salg af lejlighed Salg af rækkehus Boligrådgivning Køberrådgivning Ejendomsmægler Østerbro Bolig Østerbro Avis Østerbro Nørrebro/Nordvest Bladet Nørrebro

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Stephanie Vogelius Bowman - 5/5

Super gode og profesionelle. Har ellers tidligere erfaring med at mæglere gør alt for et salg og ikke tænker på kundens bedste, hvilket absolut ikke var tilfældet her. De var meget hjælpsomme, fleksible og tillidsvækkende og virkede oprigtigt interesserede i at være gode mæglere for begge parter - både mig som sælger men også køberen af min bolig. Kan varmt anbefales 👍

avatar

Tina Guldbæk - 5/5

I giver ikke op! Absolut bedste mægler👍😊

avatar

Bastian Møller - 5/5

Dygtige ejendomsmæglere med et højt fagligt niveau Laveste liggetid på boliger

Se alle Google reviews

Information

Bemærkninger

Søndag: Efter aftale

Åbningstider

mandag 09:00 - 17:00

tirsdag 10:00 - 17:00

onsdag 09:00 - 17:00

torsdag 09:00 - 17:00

fredag 09:00 - 15:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email