Paulun Bolig Frederiksberg A/S verificeret

CVR
28884885
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
38412200

Virksomhedsbeskrivelse

Vi tager os af hele salgsprocessen fra a-z, hvilket sikrer dig et overskueligt og effektivt boligsalg.


Hos Paulun Frederiksberg har vi mange års erfaring og stor ekspertise i rådgivning og salg af boliger siden 1973 og med butik på Frederiksberg siden 1999. Vi er et team af højt kvalificerede og ambitiøse medarbejdere, der sælger på Frederiksberg. Vi følger nøje den spændende udvikling i kommunen - bl.a. med området omkring Frederiksberg Hospital, som noget af det nyeste.


Du er altid velkommen til at komme ind og få en kop kaffe og en boligsnak. Selvom du ikke er kunde hos os, hjælper vi dig altid.


Alle mæglere tager ud og ser de ejendomme, som vi får til salg. Det betyder, at vi har flere medarbejdere, der arbejder samtidigt på at finde den helt rigtige køber til netop din bolig. Med hele 70 medarbejdere i Pauluns 6 butikker og vores erhvervs- og projektsalgsafdeling har vi skabt et ekstraordinært stort kundegrundlag. 


Vi tager os af hele salgsprocessen fra a-z, hvad enten du skal sælge din ejerlejlighed, villa, rækkehus eller andelsbolig, hvilket sikrer dig et overskueligt og effektivt boligsalg. 


Vi arbejder hver dag på at opnå det bedste boligsalg for vores kunder. Det resulterede bl.a. i, at vi (Niels Hald) var den bedst sælgende mægler på Frederiksberg i 2018 blandt alle mæglerkæder i Frederiksberg kommune. Vi forstår vigtigheden af at markedsføre din bolig, så relevante købere i markedet ser din bolig. Ved hjælp af vores markedsføring kan du få eksponeret din ejendom både lokalt og landsdækkende. 


Vi forstår at markedsføre din bolig, så relevante købere i markedet ser din bolig Paulun Online er et utroligt stærkt værktøj til markedsføring af din bolig på nettet, som målrettet rammer de rigtige købere. Derudover har vi en masse ekstra spændende og nytænkende markedsføringsmuligheder til din bolig på nettet.


Følg os på Facebook og Instagram og se det nyeste udbud af boliger til salg. Find alt fra studieboliger til villalejligheder og liebhaverboliger beliggende på Frederiksberg og Frederiksberg C.

Bolig salg Boligkøb Bolighandel Salgsvurdering Tryghedsgaranti Ejendomsmægler Køberkartotek Vurdering lejlighed Købsaftale Ejerlejligheder gratis salgsvurdering liggetid lejlighed Køb lejlighed på Frederiksberg køb andelslejlighed på Frederiksberg salg af lejlighed salg af hus Boligrådgivning Køberrådgivning Ejendomsmægler Frederiksberg Bolig Frederiksberg Bladet Frederiksberg Vanløse Bladet Vanløse

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Ole Funder - 5/5

Meget dygtig ejendomsmæglerfirma med venlige og dygtige medarbejdere. Kan absolut anbefales.

avatar

Claus Heje Olesen - 5/5

Super professionelle i deres tilgang, stor erfaring og har altid fingeren på pulsen af boligmarkedet. Bedste anbefaling herfra!

avatar

Anders Bitsch - 5/5

De solgte min lejlighed på Frederiksberg, til prisen God betjening og tilbagemeldinger efter fremvisninger til kunder.

avatar

Iris Engelund - 5/5

Paulun er yders professionel og imødekommende at samarbejde med. Kan klart anbefales.

avatar

Vinslottet Greve - 5/5

Meget behagelig fyr og god rådgiver MVH Jonas Laulund

Se alle Google reviews

Information

Bemærkninger

Søndag: Efter aftale

Åbningstider

mandag 09:00 - 17:00

tirsdag 10:00 - 17:00

onsdag 09:00 - 17:00

torsdag 09:00 - 17:00

fredag 09:00 - 15:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email