Paulun Bolig City A/S verificeret

CVR
28884869
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
32830600

Virksomhedsbeskrivelse

Vi tager os af hele salgsprocessen fra a-z og sikrer dig et overskueligt og effektivt boligsalg.


Paulun City har vurderet boliger i hjertet af København i mere end 25 år, hvorfor der ikke er en gade eller et stræde, som vi ikke kender. Det giver os et utrolig afsæt, som er nødvendigt for at vurdere boliger med stor præcision.


Hos Paulun City får du vores professionelle vurdering af, hvor meget du kan forvente at få for din bolig. Vi gennemgår boligen og rådgiver dig om, hvordan du får mest muligt ud af boligmarkedet.


Vi har hver dag fokus på vores kunders ønsker og behov. Denne arbejdsgang er nødvendig, hvis vi også fremover skal være et naturligt valg, når boligen skal sælges.


Når Paulun City står for salget af din bolig, har vi altid flere af vore mæglere ude og besigtige ejendommen. På den måde er du sikret et stort team af medarbejdere, der samarbejder om at sælge din bolig samt er velforberedte, når interesserede købere ønsker at vide mere om netop din bolig.


Udover butikken i Store Kongensgade har vi yderligere 5 velplacerede boligbutikker samt en projektsalgs- og erhvervsafdeling. Dette giver os et ekstraordinært stort netværk, hvorigennem vi ofte nemt og hurtigt kan matche køberønsker med de boliger, vi får til salg.


Vi forstår at markedsføre din bolig, så relevante købere i markedet ser din bolig.


Paulun Online er et utroligt stærkt værktøj til markedsføring af din bolig på nettet.


Derudover har vi en masse ekstra spændende og nytænkende markedsføringsmuligheder til din bolig på nettet.


Følg vores dynamiske og engagerede team på Facebook og Instagram og se samtidig det nyeste udbud af alt fra projektlejligheder, liebhaverboliger, lejligheder, penthouse-lejligheder til byhuse og byggeforeningshuse.

Bolig salg Boligkøb Bolighandel Salgsvurdering Tryghedsgaranti Ejendomsmægler Køberkartotek Vurdering lejlighed Købsaftale Boliger Ejerlejligheder gratis salgsvurdering liggetid lejlighed Køb lejlighed København køb andelslejlighed København salg af lejlighed salg af hus Boligrådgivning Køberrådgivning Ejendomsmægler København Bolig City Avisen Vesterbro Bladet Vesterbro

Billedgalleri

Information

Bemærkninger

Søndag: Efter aftale

Åbningstider

mandag 09:00 - 17:00

tirsdag 10:00 - 17:00

onsdag 09:00 - 17:00

torsdag 09:00 - 17:00

fredag 09:00 - 15:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email