Paulun Bolig Amager A/S verificeret

CVR
28884850
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
32591407

Virksomhedsbeskrivelse

Vi har drevet ejendomsmæglervirksomhed på Amager siden 1973, hvorfor vi har mange års erfaring med formidling af fast ejendom på Amager.


Endvidere er det din garanti for, at vi kender lokalområdet og derfor kan vurdere boliger på Amager med stor præcision. Du kan altså regne med at få en realistisk salgspris første gang.


Bestil en vurdering af dit hus eller lejlighed allerede i dag.


Det er vigtigt, du føler dig tryg gennem hele salgsprocessen. Derfor har vi sammensat et unikt team af dynamiske og kompetente ejendomsmæglere, der sælger hele Amager på tværs af vores tre butikker beliggende på Sundbyvester Plads, Kongelundsvej og Islands Brygge.


Når Paulun står for salget af din ejendom, har vi altid flere medarbejdere ude og besigtige ejendommen. Alle er dedikeret salget af din bolig samt velforberedte, når potentielle købere ønsker at vide mere om netop din bolig.


Udover vores velplacerede butikker på Amager, har vi yderligere 3 butikker beliggende i København - foruden en projektsalgs- og erhvervsafdeling. Sælger du din bolig gennem os, får du derfor adgang til tusindvis af købere, der venter på at netop deres drømmebolig kommer til salg. Vi kontakter altid de købere, hvis boligønsker matcher din bolig. Hos os er du sikret et effektivt boligsalg fra start.


Lad Paulun markedsføre dit hjem så relevante købere i markedet ser din bolig. Ved hjælp af vores attraktive markedsføringspakker som bl.a. indeholder Facebook-annoncering og helt eksklusiv Paulun Online annoncering, hvor du kan opnå et langt bedre boligsalg.


Derudover har vi en masse ekstra markedsføringsmuligheder til din bolig.

Boligkøb Bolighandel Salgsvurdering Tryghedsgaranti Ejendomsmægler Køberkartotek Vurdering lejlighed Købsaftale Boliger Bolig salg Ejerlejligheder gratis salgsvurdering liggetid lejlighed Køb lejlighed Amager køb hus på Amager salg af lejlighed salg af hus Boligrådgivning Køberrådgivning Ejendomsmægler Amager Bolig Amager Bladet Amager Sydhavnen

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Julie Malling Deschanel - 5/5

Mine varmeste og bedste anbefalinger! Min mand og jeg fik anbefalet Carsten af vores bankrådgiver i forbindelse med boligkøb, og hold nu op, hvor er vi taknemmelige for det. Jeg har svært ved at finde ord, der beskriver Carstens engagement og ekspertise til fulde. Men noget ala ekstraordinær(t) og exceptionel(t) kommer i nærheden. Han har overgået alle vores forventninger ved at behandle vores sag, som var det hans egen. Han har altid været nem at komme i kontakt med, meget venlig samt god til at forklare, orientere og følge/tjekke op. Og jeg kunne blive ved. Det er de bedste penge vi længe har brugt, og jeg er slet ikke i tvivl om, at Carsten er en af de absolut bedste at have i ryggen ved et boligkøb. Vi håber i hvert fald, at Carsten er ledig næste gang vi får brug for en køberrådgiver.

avatar

Nicolai Glad - 5/5

Verdens bedste kollegaer :-)

Se alle Google reviews

Information

Bemærkninger

Søndag: Efter aftale

Åbningstider

mandag 09:00 - 17:00

tirsdag 10:00 - 17:00

onsdag 09:00 - 17:00

torsdag 09:00 - 17:00

fredag 09:00 - 15:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.