Pamhule Jagt & Buegrej verificeret

CVR
28215819
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
26124547

Virksomhedsbeskrivelse

Synes du også, buer er ekstremt spændende, eller mangler du det bedste buegrej i hele branchen? Så er Pamhule Jagt & Buegrej lige stedet for dig. Vi har selvfølgelig ikke kun buer, vi har også et bredt udvalg af andet jagtudstyr, som indebærer jagttøj, jagtstøvler og endda våben. Vi har også en fantastisk skydebane, som du kan komme og prøve af. Om du er til riffel, luftgevær eller et bredt udvalg af kikkerter, så er vi stedet for dig.

Hos os er sport, natur og livsstil i højsædet, så du kan ikke kun få gjort en god handel hos os, du kan også få en snak om det, vi har en fælles interesse for.

Vi holder til på Pamhulevej 67, 6100 Haderslev, og har åbent alle ugens dage undtagen søndag. Kom endelig forbi, vi står altid klar med et smil!

Buer buegrej Jagtudstyr Jagttøj jagtstøvler våben skydebane Luftgevær Kikkerter Optik Pamhule Jagt & Buegrej Sport Natur Livsstil Ugeavisen Haderslev Haderslev

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Sysett Ekman - 5/5

Fik skudt med Bue og pil. Vi havde en hyggelig familietur, med Maja som instruktør. Hun var smilende, tålmodig og vi fik en hyggelig oplevelse.

avatar

Tommi Petersen - 5/5

Behagelig sælger, der var tid til fremvisning og gode grin.

avatar

Tommy Jürgensen - 5/5

Godt udvalg, super service...

avatar

Steen Nilsen - 5/5

Han har alt og jeg mener alt og Lars virker fling og man prøver først... Fedeste sted i Danmark at købe alt til luftgæver sikke et udvalg og gode tilbud en gangimellem flere sjældne gevær jeg kommer en gang hvert halve år og køber selvfølgelig

avatar

Henning torsten Andersen - 5/5

Top betjening god handel

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.7
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 17:00

tirsdag Lukket

onsdag 10:00 - 17:00

torsdag Lukket

fredag 10:00 - 17:00

lørdag 09:00 - 13:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email