Paintball Parken ApS verificeret

CVR
37337013
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
61783888

Virksomhedsbeskrivelse

Planlægningen til det næste firmaevent, til din næste drengerøvstur eller endda børnefødselsdag kan være ufatteligt svær. Der er et utal af muligheder at vælge mellem, og hvad er det overhovedet, folk gerne vil? Et rigtigt godt bud til dette er os hos Paintball parken ApS. Vi specialiserer os i alt indenfor paintball, og du har mulighed for at møde alt lige fra turneringspaintball til paintballtræning eller bare en god snak om paintballudstyr.


Vi har også et godt udvalg af action sport, så den næste polterabend er i sikre hænder hos os. Lige meget om du er til den billige, den hurtige eller den onde, så kan du forvente store smil og godt humør hos os. Vi ses på Lervangen 12, 2630 Taastrup til den ultimative drengerøvstur!

paintball drengerøvstur polterabend firma event paintball parken laser game børnefødselsdag action sport ultimative drengerøvstur paintball parken taastrup den billige den hurtige den onde indendørs paintball turnerings paintball paintball træning paintball udstyr paintball og polterabend paintball taastrup paintballparken.dk Sport Livsstil Det sker Vanløse Bladet Vanløse Amager Amager Bladet

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Frederik Johansen - 5/5

Det var en mega fed eftermiddag samme med venner, og ejeren er en super hyggelig og sjov fyr. Ville helt bestemt anbefale banen til andre som også vil ud og spille paintball.

avatar

Lars Schmidt - 4/5

Super gode priser og frit valg mellem baner 😃

avatar

Mads Frederiksen - 5/5

Fed oplevelse og super service kommer helt sikker tilbage

avatar

Levino Marcker - 4/5

Rigtig godt sted, venligt personale.

avatar

Thomas Boesen - 3/5

Der er ingen tvivl om at det var sjovt! Og prisen spillede også fint. Men jeg synes at deres Guns var ude og skide. De jammede hele tiden og på andre måde ikke virket optimalt. Vi var en gruppe på 8 og vi fik skiftet 3-4 forskellige Guns. Udover det, var der meget vente tid på at få nye kugler, da der kun var en person på arbejde nede ved banerne, mens der var 4 forskellige grupper der var der for at spille. Det resulterede i at der hele tiden skulle hentes nye kasser med kugler, men der var kun en medarbejder til at gøre det, og det var også samme person der skulle, skifte vores Guns ud og fylde lufttryk på osv. Med andre ord, havde vi meget vente tid mellem vores kampe pga. mangel på kugler og optimale Guns. Og der er huller rung omkring i nettene, og jeg var rigtig uheldig at blive ramt igennem en af dem, mens jeg havde pause. Så pas på med hvor i tager jeres hjelme af. Banerne er også meget små, hvilket gør at man næsten altid ved hvor ens modstander er, hvilket kan gøre spillene lidt uspændende og stalemate agtige.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.5
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 08:00 - 22:00

tirsdag 08:00 - 22:00

onsdag 08:00 - 22:00

torsdag 08:00 - 22:00

fredag 08:00 - 22:00

lørdag 08:00 - 22:00

søndag 08:00 - 22:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email