Outdoor Fyn verificeret

CVR
11806600
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
21425750

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Outdoor Fyn i Ringe på Midtfyn finder du et stort udvalg af beklædning, fodtøj og udstyr til udeliv. De hjælper dig med at blive godt klædt på til at gå på opdagelse i naturen. For at få en god oplevelse med udeliv er det afgørende med den rette beklædning. Med korrekt vandrefodtøj kan du blandt andet undgå at fryse fødderne, og du kan samtidig holde til at gå længere med et par gode vandresko.

Når det gælder shopping af vandrebeklædning, er det vigtigt at finde tøj, der er produceret med høj svedtransport og god åndbarhed, så det er behageligt at have på, selv når du anstrenger dig. Hos Outdoor Fyn tilbydes nogle af de velkendte mærker som Tenson, Smartwool, Deerhunter og Salomon, ligesom de også har et bredt udvalg af Keen-sko og Keen-støvler.

Hvis du vil have lidt ekstra ud af udelivet, kan du med fordel investere i lækkert outdoor-udstyr. Outdoor Fyn har eksempelvis et bredt sortiment inden for kogegrej, så du kan blive mæt på turen. Derudover kan du også finde kikkerter, hvis du vil opleve naturens mange finurligheder helt tæt på.

Udeliv Vandrefodtøj Vandresko Vandrestøvler Vandrebeklædning Smartwool Salomon vandrestøvler Salomon Salomon vandresko Keen sko Keenstøvler Kogegrej Skaljakker Vandrebukser Fritidsbukser Vandtætte jakker Kikkerter Brede sko Deerhunter Outdoor Shopping Natur Ugeavisen Faaborg Faaborg-Midtfyn Ugeavisen Svendborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Malene E Pedersen - 4/5

Fine varer god hjælp

avatar

Helle Johnsen - 5/5

Stort udvalg i alle prisklasser. Venlig betjening.

avatar

Michael Hansen - 5/5

Høflig og god betjening. Super priser...

avatar

Birthe Andersen - 4/5

Bestilt online. Aldrig været i butikken, men blev fristet af Fb reklame. Hurtig og god service og så var der et par gratis sokker med. 👍 Egentlig lyst til at give 5 stjerner, men købte en fleecetrøje, efter beskrivelsen på nettet, men det var ikke rigtig en fleece. Den havde jeg ikke købt hvis beskrivelsen havde været lidt bedre. Men gode varer og kvalitet og service.

avatar

Erik Ebensgaard Larsen - 4/5

God betjening. Jeg fandt et par sko som jeg bare skal have.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.5
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 17:30

tirsdag 10:00 - 17:30

onsdag 10:00 - 17:30

torsdag 10:00 - 18:00

fredag 10:00 - 18:00

lørdag 10:00 - 14:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email