ODENSE INDUSTRILAKERING ApS verificeret

CVR
27508316
Tlf nr.
66111791

Virksomhedsbeskrivelse

At få malet kan være lidt af en uoverskuelig opgave – og specielt i forbindelse med større projekter. Her kan det være en god investering af få hjælp udefra, så du er sikker på, at jobbet bliver gjort ordentligt, og du sparer samtidig en masse tid.


Hvis du befinder dig i eller omkring Odense, er der god hjælp at hente hos ODENSE INDUSTRILAKERING ApS, som tilbyder industrilakering inden for en bred vifte af materialer. Om du skal have malet dit inventar eller måske nogle meget store arealer, er underordnet – ODENSE INDUSTRILAKERING ApS kan klare det hele.


Virksomheden specialiserer sig også inden for lakering af stål, som for nogle er et vanskeligt materiale at arbejde med, fordi maling har en tendens til at skalle af på denne type materiale. ODENSE INDUSTRILAKERING ApS ved, hvordan dette skal håndteres på en professionel måde, så du slipper for at skulle gøre tingene om igen og igen.


Ved ønske om et tilbud kan du kontakte Lars Christian Rasmussen, som vil hjælpe dig nemt og bekvemt gennem dit næste lakeringsprojekt.

Industrilakering Maling af køkkenlåger Maling af dører Maling af inventar Maling af jern Bolig Ugeavisen Odense Odense

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email