Nyled Byg & Anlæg verificeret

CVR
20989882
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
21319914

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Nyled Byg & Anlæg i Bogense udfører de en bred vifte af opgaver inden for bolig, jord- og betonarbejde, anlægs-, støbe- og flisearbejde. Det er din fagmand, når det gælder DIY-projekter, og de går aldrig på kompromis med dit resultat. Nyled Byg & Anlæg udfører bygge- og anlægsopgaver for private såvel som til erhverv på hele Fyn og står også klar til at hjælpe dig med dit næste byggeprojekt. Uanset om du bor i Odense, Svendborg, Nyborg eller et helt fjerde sted, kan de hjælpe dig sikkert i mål.

Drømmer du om at få anlagt en terrasse, har Nyled Byg & Anlæg ApA ekspertisen og kompetencerne til at give dig et flot og holdbart resultat. De kan løfte enhver opgave inden for byg, anlæg og tilbygning, så hvis du skal have etableret en indkørsel, kan de også hjælpe hermed. Hos Nyled Byg & Anlæg går de aldrig på kompromis med dine ønsker og behov, da der er stort fokus på at yde en service ud over det sædvanlige.

Hos Nyled Byg & Anlæg i Bogense på Nordfyn bliver du mødt af engagerede og dygtige medarbejdere, der har mange års erfaring fra byggebranchen. De sætter en ære i godt håndværk, så du kan altid være sikker på korrekt udført arbejde med øje for kvalitet.

Flisearbejde Anlæg Terrasse Indkørsel Støbearbejde Fundament Udestue Tilbygning Gravearbejde Gulvstøbning Jord- og betonarbejde Planering Græsplæneplanering Anlægsarbejde Have Belægningsarbejde Bolig DIY Ugeavisen Nordfyn Ugeavisen Odense Odense

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 07:00 - 17:00

tirsdag 07:00 - 17:00

onsdag 07:00 - 17:00

torsdag 07:00 - 17:00

fredag 07:00 - 14:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email