NYGAMMELT KØKKEN verificeret

CVR
25700023
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
38791614

Virksomhedsbeskrivelse

Hos NYGAMMELT KØKKEN i Kastrup kan du få en komplet køkkenrenovering med køkkenlåger efter individuelle mål. NYGAMMELT KØKKEN er specialiseret i renovering af dit køkken, så det fremstår med et helt andet visuelt udtryk.

NYGAMMELT KØKKEN har siden 1985 renoveret køkkener, så du er i trygge, erfarne og kompetente hænder hos virksomheden. NYGAMMELT KØKKEN renoverer køkkener hos private, virksomheder, institutioner og boligselskaber, så virksomheden er relevant for dig i flere sammenhænge.

NYGAMMELT KØKKEN skifter ikke dit køkken, men renoverer det køkken, du allerede har. Når du sætter NYGAMMELT KØKKEN på en opgave, vil du få skiftet køkkenlåger, bordplader, køkkenvask og køkkenarmatur, selvfølgelig alt efter hvilken aftale I har indgået.

Ofte er det ikke nødvendigt med en komplet udskiftning af dit køkken, når du ønsker køkkenfornyelse. I mange tilfælde fejler inventaret nemlig ingenting, og du kan derfor lave en flot renovering af dit køkken ved blot at skifte det udvendige og synlige.

Køkkenlåger Køkkenlåger Frederiksberg Køkkenlåger Østerbro Køkkenlåger København Køkkenrenovering Køkkenrenovering Frederiksberg Køkkenrenovering Østerbro Køkkenrenovering København Køkken renovering Renovering af køkken Renovering af køkken Frederiksberg Renovering af køkken Østerbro Renovering af køkken København Køkkenfornyelse Køkkenfornyelse Frederiksberg Køkkenfornyelse Østerbro Køkkenfornyelse København Bordplader Køkkenvaske Køkkenarmaturer Bolig DIY Byg nyt Amager Bladet Frederiksberg Bladet Frederiksberg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

kenn pedersen - 4/5

Vi nåede i mål med meget fint resultat. De malede højglanslåger er meget flotte

avatar

Niels Rasmussen - 1/5

Firmaet "praler" med, at de er 40 - 60 % billigere, men det viser sig, i det tilbud, som jeg har fået, at de er 50 % DYRERE end - ja, her kunne jeg nævne 2 andre køkkenfirmaer, men det her er ikke en reklame for de køkkenfirmaer, så det undlader jeg.

avatar

Kurt Forslund - 4/5

God og prof. service.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

3.2
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 16:00

tirsdag 10:00 - 16:00

onsdag 10:00 - 16:00

torsdag 10:00 - 16:00

fredag 10:00 - 15:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email