Nr. Nissum Håndbryg verificeret

CVR
38365576
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
61671220

Virksomhedsbeskrivelse

Nr. Nissum Håndbryg ligger på adressen Pilgårdvej 12 i 7620 Lemvig. Nr. Nissum Håndbryg tilbyder et væld af oplevelser og smagsoplevelser - for eksempel kan du lære at lave øl, overnatte på Nr. Nissum Håndbrygs hyggelige bed & breakfast eller få en omgang wellness i form af en thaimassage. Hos Nr. Nissum Håndbryg kan du også parkere din autocamper, hvis du ønsker at overnatte der i stedet for indenfor. 

Nr. Nissum Håndbryg er oplagt som destination til events som firmafester, hvor man både kan smage og brygge gode specialøl, få sig gode madoplevelser og slappe af i de hyggelige omgivelser.

Nr. Nissum Håndbryg har foruden sit hyggelige landsted i Lemvig også en webshop, hvor du kan gå på shopping-opdagelse i det store sortiment til bryggentusiasten. Hvis du bor i Lemvig, Holstebro, ved Limfjorden eller et sted i nærheden, skylder du dig selv at gå på opdagelse i, hvad Nr. Nissum Håndbryg kan tilbyde af mad og drikke samt oplevelser. 

Håndbryg Bed & Breakfast smagsoplevelser Wellness Tapas firmafest events Brygkursus Lær at lave øl Madoplevelser Pintrip Overnatning Autocamper Øl Specialøl Ølsmagning Relax Limfjorden Geopark Vestjylland Specialiteter Livsstil Shopping Mad og drikke Lokalavisen Lemvig Lemvig Holstebro Onsdag

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Gitte Nielsen - 5/5

Vi kom idag til Nr. Nissum Håndbryg via Pintrip, vores hjælpende hånd da vi er nybegynder i autocamper. Vi blev taget godt imod, vi blev opfordret til at bruge opgivelserne og her er virkelig hyggeligt. Vi bestille Husets tapas med ølsmagning og fik det leveret til autocamperen og fik introduktion omkring mad og øl. Det var super lækkert. Virkelig en god oplevelse.

avatar

Kim Nielsen - 5/5

Vi havde bestilt landgangsbrød med 4 smagsprøver af øl, det var super godt og flot anrettet. Og når man tager prisen i betragtning, burde der næsten være en stjerne mere. Selve bryggeriet er ganske lille, men omgivelserne er dejlige, og deres bed and breakfast ser også rigtig hyggeligt ud. Et sted der helt klart kan anbefales.

avatar

Michael B. Bom - 5/5

God modtagelse, smagning og betjening 👌🍻

avatar

Mia Johansen - 5/5

Dejlig sted med god service. En udsøgt tapas med smageøl kan anbefales... Kommer helt sikkert forbi igen...

avatar

Birgitte Lundholm Ljungbeck - 5/5

Den er simpelthen tiden værd, at køre forbi Nr. Nissum Håndbryg. Vi købte to smagsbræt og to jordbær saft og hyggede i haven. Vi gik derfra med en hyggelig oplevelse, god betjening og 7 øl og en whisky sennep rigere

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.9
/5
Gennemsnitlig

Bemærkninger

Onsdag, lørdag & søndag er åben efter aftale.

  • 23.-26. december LUKKET, begge dage inklusiv
  • 27.-30. december åbent fra 12-17 (begge dage inklusiv)
  • 31. december åbent fra 10-14
  • 1. og 2. januar 2022 LUKKET

Derudover laves vores normale åbningstider om, således at vi lukker kl 17 i stedet for kl 19. Dette vil være gældende indtil d. 1/4-2022

 

Åbningstider

mandag 09:00 - 17:00

tirsdag 09:00 - 17:00

onsdag 13:00 - 17:00

torsdag 09:00 - 17:00

fredag 09:00 - 17:00

lørdag 12:00 - 17:00

søndag 12:00 - 17:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email