Nordsmark verificeret

CVR
36742747
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
97481022

Virksomhedsbeskrivelse

Leder du efter en god anledning til at tage på shoppingstur i det vestjyske, så er anledningen lige her. Den hedder Nordsmark og findes i Vemb ikke langt fra Holstebro. 


Du har faktisk kunnet læse om Vemb og deres gode Vemb-tilbud i Holstebro Onsdag eller i Lokalavisen Lemvig. Så er du i det vestjyske eller skal dertil, så kør hellere forbi Vemb. 


De har stort set, alt hvad du behøver: tøj, jakker, festtøj, herretøj, habitter, smoking, brudetøj, cowboybukser, mærkevarer, kjolesæt, sommertøj og gratis forandring. 


Uanset hvilken størrelse du befinder dig i, så har de en løsning i Nordsmark, du bliver glad for. De har nemlig alle størrelser, så ingen bliver snydt for et godt outfit og et lækkert Vemb-tilbud.


Nordsmark er velkendte i og omkring Vemb. Deres gode og stærke tilbud siger alt om at være en tøjbutik i Vestjylland – stærke med prisen, god kvalitet. 


Så er du på vestkysten eller planlægger en tur dertil, så tag et smut forbi Nordsmark og find et rigtig godt tilbud. 

Festtøj Herretøj Vestjylland Største udvalg Tøj Alle størrelser Vemb-tilbud Smoking Brudetøj Habitter Konfektion Jakker Cowboybukser Mærkevare Kjolesæt Sommertøj Gratis forandring Shopping Livsstil Brug byen Holstebro Onsdag Holstebro Lokalavisen Lemvig

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 09:30 - 17:30

tirsdag 09:30 - 17:30

onsdag 09:30 - 17:30

torsdag 09:30 - 17:30

fredag 09:30 - 18:00

lørdag 09:30 - 13:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email