Nordsjællands Begravelsesforretning verificeret

CVR
38047566
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
49130504

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Nordsjællands Begravelsesforretning står vi klar til at hjælpe dig og dine nærmeste, når den sidste afsked skal tages. Vi er en begravelsesforretning i Espergærde nær Helsingør på Nordsjælland, og vi har også afdelinger i Humlebæk, Fredensborg og Gilleleje. Vi sørger for både bisættelse, begravelse, kørsel til kirkegård og håndtering af testamente. Vi er her for at hjælpe dig i en svær og kaotisk tid.


Hos Nordsjællands Begravelsesforretning møder du og dine nærmeste bedemand Bodil Sund, bedemand Arno Sund og bedemand Vibeke Sund, som er der, når du har brug for det. Det gælder, uanset om der er brug for hjælp til valg af kiste eller urne og blomster og kistepynt som bårebuketter og blomsterkranse.


Nordsjællands Begravelsesforretning kan også hjælpe dig med individuelle salmeblade og alt andet, som du måtte have brug for. Nordsjællands Begravelsesforretning er din bedemand i Espergærde, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg og Gilleleje, og vi står til rådighed døgnet rundt.

Begravelse Bisættelse Kister Urner Blomster Kistepynt kørsel til kirkegård Nordsjællands Begravelsesforretning bedemand bodil sund Begravelsesforretning bedemand arno sund bedemand vibeke sund bedemand espergærde blomsterhandlere blomsterkranse Bårebuketter salmeblade individuelle salmeblade Testamente Kirkegård Mærkedage Samfund Helsingør Lokalavisen Nordsjælland Nordsjælland

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Gert Arvesen - 5/5

Rigtigt god bedemand, personlige og forstående. Professionel betjening hele vejen igennem forløbet

avatar

Aslak Fundal - 5/5

Åbningstiderne er ikke korrekte, Nordsjællands Begravelsesforretning holder døgnåbent alle ugens 7 dage.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

3.7
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Åben 24 timer

søndag Åben 24 timer

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email