Nordfyns El ApS verificeret

CVR
34113416
Tlf nr.
64812817

Virksomhedsbeskrivelse

Nordfyns El ApS er et elinstallationsfirma, der går op i kvalitet og god service. Virksomheden udfører alt arbejde inden for elinstallation og sætter en ære i at fuldføre arbejdet inden for de aftalte rammer og leveringstider.


Nordfyns El ApS kan tilbyde dig en elektriker med alle de nødvendige kurser i bagagen, og det er til priser, der er konkurrencedygtige på markedet. 


Nordfyns El ApS tilbyder også elinstallationsarbejde inden for nybyg, sommerhuse og landbrug, salg og reparation af hvidevarer, renoveringsopgaver, centralstøvsugere, tele- og datainstallationer og meget mere. 


Nordfyns El ApS kan også hjælpe dig med varmepumper, varmestyringer og ventilation. Som et nyt tiltag kan virksomheden også tilbyde sin service i forbindelse med mindre totalentrepriser. 


Nordfyns El ApS har sin base i Bogense på Nordfyn, men servicerer gerne det meste af landet. Du kan derfor altid kontakte virksomheden og få et uforpligtende tilbud. 

Elektriker El installatør Varmepumper Luft/vand Ve installatør Luft/luft El installation Nordfyn Ventilation Plc styringer Bolig Ugeavisen Nordfyn

Billedgalleri

Information