Nordfyns biler verificeret

CVR
32978630
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
23345145

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Nordfyns biler i Søndersø kan du få repareret og serviceret alle bilmærker. Du kan også få hjælp til bilsalg eller køb af ny bil. Nordfyns biler er et lokalt autoværksted med adgang til de samme kvaliteter som bilproducenterne. Nordfyns biler er nemlig HELLA SERVICE PARTNER. Du får udelukkende reservedele i høj kvalitet, som sikrer et holdbart resultat. At autoværkstedet er lokalt, sikrer dig en personlighed kundeservice, hvor din tryghed er førsteprioritet.

Nordfyns biler tilbyder også at stå i spidsen for at fikse forsikringsskader samt klargøring og syn. Din bil får en grundig gennemgang af karosseriet, gearene og motoren, så den igen er klar til vejen. Nordfyns biler tager sig både af mindre og store reparationer.

Autoværkstedet har erfaring med alle bilmærker og kan klare alle udfordringer med din bil. Hvis du er på udkig efter et autoværksted til privat eller erhverv på Nordfyn, er det oplagt at kontakte Nordfyns biler. Hold gerne øje med specialtilbud i Ugeavisen Nordfyn, eller kontakt dem selv for at høre nærmere.

Autoværksted reparation Erhverv Karosseri Dækservice Nordfyn Klargøring til syn Forsikringsskader Stenslag Bilsalg Motor Gear Biler Ugeavisen Nordfyn

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Jeff Giersing - 5/5

Fantastisk god oplevelse og med tid til at lytte og forklare. 👌

avatar

Ulrik Knudsen - 5/5

Service i top. Meget 🧐professionelle🧐 og yderst behageligt personale. der bliver ikke gjort noget uden, der er forudgående aftale. konstruktive og gennemtænkte løsninger. Afslutter ikke før den faglige stolthed er på plads og kunden er tilfreds.

avatar

Ib Hansen - 5/5

Det bedste værksted på fyn bum

avatar

Jonas Engkjær - 5/5

Super service og godt arbejde!!! Stor stor 5 tal

avatar

Jacob Jacobsen - 5/5

Helt igennem professionelt værksted, med servicen i top 👍👍👍

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.6
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 07:30 - 16:00

tirsdag 07:30 - 16:00

onsdag 07:30 - 16:00

torsdag 07:30 - 16:00

fredag 07:30 - 14:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email