NOHR verificeret

CVR
36572515
Tlf nr.
42550900

Virksomhedsbeskrivelse

I skønne Faaborg finder du butikken NOHR, der sælger tøj til både børn og kvinder. Det gør det nemt for dig at finde alle dine favoritter til både børnene og dig selv i en og samme butik. NOHR har en masse lækre produkter fra nogle af de bedste mærker på markedet, og du finder blandt andet modetøj til kvinder fra Vero Moda, Moss Copenhagen og Only.


NOHR tilbyder også et stort udvalg af tøj og accessories til børnene. Du finder tre forskellige kategorier, og størrelserne går fra 50 til 164. Her finder du alt, som dine børn har brug for, og det gælder lige fra praktisk overtøj og hverdagstøj til skønne kjoler og sommertøj. Du finder mærker som Kids Up, Name it, CeLaVi og Soyaconcept i sortimentet, og der er fokus på nye styles i høj kvalitet.


Du kan altid besøge NOHR på Torvegade 14 i Faaborg eller bestille dine favoritter på deres webshop. Her finder du et stort udvalg af mode til både sommer og vinter, der gør det nemt at shoppe lokalt uden at gå på kompromis med udvalg og kvalitet.

Børnetøj Dametøj Herretøj Kvalitet Mode Design service butiksliv Webshop Kjoler bluse Bukser Trøje T-shirts shorts stort udvalg handl lokalt Inspiration Sæson sommer og vinter Byliv Ugeavisen Faaborg LokalAvisen Assens Assens Midtfyns Posten

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email