Nielsen´s verificeret

CVR
30080076
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
63109953

Virksomhedsbeskrivelse

I NIELSENs tøjbutik kan du købe tøj til dame, herre, teenz pige og teenz dreng 8-16 år. Du kan vælge tøj fra over 80 kendte mærkevarer og hos NIELSENs finder du altid de sidste nye trends indenfor dametøj, herretøj og børnetøj.


NIELSENs er en tøjbutik med tøj til hele familien i alle størrelser og til konkurrencedygtige priser. NIELSENs har alt fra den perfekte basisgarderobe til den sidste nye mode til hverdag og fest. Så uanset hvilket tøj du er på udkig efter, finder du helt sikkert tøj, der matcher din personlige stil.


Vi har alle tøjkategorier og masser af cool accessoires til at pifte dit look op og give det ekstra kant. Køb dit nye tøj online i dag og få dit tøj hurtigt leveret.


Vi giver altid vores kunder den bedste service, så du kan trygt handle tøj online eller i din NIELSENs tøjbutik. Vi glæder os til, at du shopper tøj hos os.


**Konfirmander**


Klassisk i sort, vovet i tern eller casual cool i overshirt? Mix og match dit look præcis som du kan lide det og lad din personlige stil skinne igennem. Vi har gjort det nemt for dig - tjek den seje konfirmationskollektion fra Nifty Boy.


Som noget nyt kan du booke tid hos en af vores dygtige stilguides til personlig shopping. Vi sørger for, at du i ro og mag og med den rigtige rådgivning, kan finde det helt rette look til din store dag. Ring til eller kig forbi din NIELSENs butik for at booke tid. 


**Byttegaranti**


Du kan trygt købe dit konfirmationstøj hos os. Vi ved, at drenge i konfirmationsalderen hurtigt kan få vokseværk. Derfor bytter vi dit konfirmationstøj helt frem til din store dag - uanset hvornår på året den ligger. Vi bytter med et smil og hjælper dig med det helt rette look, i den rette størrelse.

Herretøj Dametøj Tøj til drenge Tøj til piger Tøj til teenager Bukser Kjoler Jakkesæt Konfirmationstøj Konfirmand tøj Shopping Ugeavisen Svendborg Svendborg

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 09:30 - 17:30

tirsdag 09:30 - 17:30

onsdag 09:30 - 17:30

torsdag 09:30 - 18:00

fredag 09:30 - 18:00

lørdag 09:30 - 14:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email