Nielsen Administration verificeret

CVR
37576980
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
69152980

Virksomhedsbeskrivelse

Leder du efter noget sødt børnetøj, eller måske en lækker flaske gin til de varme sommeraftener? Så er vi hos Lilly´s Corner det oplagte valg for dig. Vi har en ufattelig diversitet i vores udvalg, og der er noget for enhver smag. Om du søger ting til bolig, have eller bare noget mad og drikke, så er chancen for, at vi har noget til netop dig, meget stor. 

Specielt i gin-afdelingen er vi nogle af de førende, og man kunne næsten kalde os for Gin Corner. Udover dette har vi også ting såsom evighedskalender, diamantpærer og meget mere. Vi holder til i 5672 Broby, på Østerågade 28. Vi har åbent alle hverdage, så der burde være tid til at kigge forbi. Vi glæder os til at se dig!

regnskab og administration forskudsregistrering inkassoprocedure skattesatser privat rådgivning økonomi økonomisk rådgivning privat Administration Bogholderi Juridisk rådgivning Bogføringshjælp Erhverv Regnskab Privatøkonomi Faaborg-Midtfyn Ugeavisen Faaborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Kennet Jensen - 5/5

God service. Styr på tingene.

avatar

Lars Andersen - 5/5

Super kompetente folk - de kan helt sikkert hjælpe med ejendomsadministration uanset hvilke udfordringer man skulle stå med. Havde en god og saglig snak med ejeren som kunne forklare ting forståeligt selvom man ikke kender noget til ejendomsadministration ..

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.9
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 09:00 - 12:00

tirsdag 09:00 - 12:00

onsdag 09:00 - 12:00

torsdag 09:00 - 12:00

fredag 09:00 - 12:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email