Nettovask verificeret

CVR
31832861
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
50156608

Virksomhedsbeskrivelse

Hos møntvaskeriet Nettovask på Frederiksberg får du billig møntvask. Her finder du nye og miljøvenlige vaskemaskiner, der kan klare alt fra den normale hverdagsvask til dobbeltdyner og topmadrasser. Der er altid vaskemaskiner til rådighed, og så er der mulighed for at vaske op til 20 kg tøj per vask.


I Nettovasks vaskemaskiner er der automatisk sæbedosering, som kun bruger miljømærket sæbe. Skal du have tørret dit tøj eller andet vask, er der selvfølgelig også adskillige nye og effektive tørretumblere til rådighed.


For at gøre det så nemt som muligt for dig har vi sørget for to timers gratis parkering foran vores billige møntvask. Vi har åbnet 24/7, og i modsætning til andre vaskerier holder vi også åbent på alle helligdage. En vask koster 24 kr. ekskl. sæbe, så der er råd til at vaske alt dit vasketøj på én gang.


Du finder os på Godthåbsvej 101, 2000 Frederiksberg. Vi glæder os til at se dig i Nettovask!

Vaskeri frederiksberg møntvaskeri københavn møntvaskeri frederiksberg møntvask priser billig møntvask miljøvenlige vaskemaskiner tørretumblere Vaskemaskine nettovask www.nettovask.dk Brug byen Byliv Frederiksberg Bladet Frederiksberg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

J. Bartholomaeussen - 5/5

Alletiders Vaskeri Min Tørretumbler var gået i stykker så jeg ringede til Peter, som er ejeren . Selvom det lukkede kl 22 kunne jeg stadig komme ned og få tørt mit sengetøj 😉👍 5 stjerner Herfra

avatar

Los_Pouls - 1/5

Altid fejl og mangler. Og der er ingen hjælp at hente på servicetelefonen, som aldrig bliver taget, eller besvaret. Får 1 stjerne, fordi man ikke kan give nul stjerner.

avatar

Emilie S - 5/5

Der er åbent til 22, og maskinerne er rene og fine - dejligt!

avatar

Jan Pedersen - 4/5

Umiddelbart et godt sted, lider dog lidt af "efterveer" fra en brand. Når det er på plads kommer den 5. stjerne 😉.

avatar

Sanne Westergaard - 5/5

Dejlig rent vaskeri, og effektivt at jeg kunne vaske alm tøj samtidig med at en stor maskine kunne vaske mine tre dyner på een gang. Og så er der p plads lige udenfor.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

3.7
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Åben 24 timer

søndag Åben 24 timer

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email