NAL MedieNet verificeret

CVR
81492816
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
70130339

Virksomhedsbeskrivelse

NAL MedieNet i Odense N sørger for, at tingene fungerer, som de skal hjemme hos dig, når det kommer til internet, TV og telefoni. NAL MedieNet tilbyder nemlig fordelagtige løsninger på TV-pakker, telefoni og internet. NAL MedieNet tilbyder for eksempel bland-selv på deres TV-pakker, så du ikke betaler for kanaler, som du ikke har interesse i, og så er NAL MedieNets kabelnet er medlemsejet. Det sikrer et godt demokrati.

Som medlem af NAL MedieNet vil du også få adgang til medlemsservice og internetsupport, og NAL MedieNet kan generelt hjælpe dig, når du har brug for det, eller hvis teknikken hjemme hos dig driller.

Hos NAL MedieNet får du gode og fordelagtige priser på både TV, internet og telefoni, og du vil derudover være opdateret på ændringer, nye vilkår og forbehold med hjælp fra NAL MedieNet.

Nal MedieNet TV pakker Telefoni Internet Medlemsservice Nærhed Internet Support lokalt Bland Selv Demokrati Medlems ejet kabelnet Bolig Gaming Gear Lokalavisen Nordvest Ugeavisen Odense Odense

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

henning dines krogh - 5/5

Flinke mennesker og god service

avatar

Anthony Kierklo - 3/5

Udbyder af internettet, ...atid langsommere end man betaler for

avatar

Adam Stanczel - 3/5

Lidt for dyrt og har monopol i området hvor jeg bor. Internet forbindelse og hastigheden er blevet meget meget bedre siden i har opgraderet. Godt godt! Ny modem tak! Nu er kun prisen som skal overvejes og hvis I kunne være lidt billigere så vil jeg give nal medianet 5 stjerner.

avatar

Nikolaj Andreasen - 1/5

Desværre mere og mere ustabilt internet, forstokket tilgang til kanaludvalg og udpræget “det har vi altid gjort” mentalitet... heldigvis er det nu muligt at vælge et stærkt alternativ i Næsby.

avatar

Hanne Knudsen - 5/5

God behandling

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

3.1
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 09:00 - 16:00

tirsdag 09:00 - 16:00

onsdag 09:00 - 17:00

torsdag 09:00 - 16:00

fredag 09:00 - 15:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email