MT Gulve og Gardiner verificeret

CVR
26897521
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
75353397

Virksomhedsbeskrivelse

I 7200 Grindsted finder du MT Gulve og Gardiner, som kan hjælpe dig med både lægning af gulve, epoxy, montering af gardiner og tæpper - hvad end det drejer sig om trægulve, laminatgulve eller klinker, eller rullegardiner eller anden solafskærmning. MT Gulve og Gardiner gør alt for at sikre dig succes med dit gulvprojekt, og det er ligegyldigt, om det er i forbindelse med erhverv eller et privat gør-det-selv-projekt.

MT Gulve og Gardiner monterer og leverer over hele landet. Virksomheden kan altså give dig gode gulvløsninger, uanset om du bor i Billund eller København. MT Gulve og Gardiner sætter en ære i at give dig den bedste service og rådgivning. Virksomheden består nemlig af veluddannede medarbejdere, som garanterer dig professionel rådgivning. Deres 30 års erfaring kan sikre dig gode gulvløsninger.

MT Gulve og Gardiner er altså din oplagte hjælp til gulve og gardiner i Grindsted. Er du nysgerrig på virksomheden og dens produkter, har virksomheden et showroom i Grindsted, hvor du kan se gulvene og få tips til god gulvmontering.

Gulve gardiner epoxy Trægulve laminatgulve tæpper Klinker rullegardiner Solafskærmning gulve og gardiner grindsted Byg nyt Gør det selv Bolig Billund UgeAvis Billund

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Inge Bonde - 5/5

Rigtig god service og behagelige folk med expertise og meget udvalg i gardiner rullegardiner tæpper og gulvbelægning og flot arbejde de laver Mvh Inge Bonde en meget tilfreds kunde som har brugt dem mere end 1 gang

avatar

John Knudsen - 4/5

God og professionel betjening og montering 🙂

avatar

Anders “AzCii” Møller Pedersen - 5/5

Super service til en god pris

avatar

Dan Hansen - 4/5

Forretning med stort udvalg

avatar

Heidi Thomsen - 5/5

Super service

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.7
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 08:30 - 15:00

tirsdag 08:30 - 15:00

onsdag 08:30 - 15:00

torsdag 08:30 - 15:00

fredag 08:30 - 15:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email