MORUD VVS & EL ApS verificeret

CVR
16669474
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
65964890

Virksomhedsbeskrivelse

MORUD VVS & EL ApS er en fynsk virksomhed, der har specialiseret sig i både VVS- og elektrikerarbejde. Virksomheden kan derfor udføre store som små opgaver inden for begge områder og har blandt andet erfaring med opgaver som varmestyring, renovering af badeværelse, opsætning af nye anlæg og udskiftning af faldstammer og vandrør. 


MORUD VVS & EL ApS tilbyder sine services til private kunder og erhverv. Det dækker over husejere, lokale institutioner og foreninger, erhverv i lokalområdet samt boligforeninger. 


I 40 år har MORUD VVS & EL ApS udført el- og VVS-arbejde af høj kvalitet, og der er således et stort katalog af glade kunder bag virksomheden på Nordfyn.

Elektriker VVS Kloak Kloakmester Rottespærrer TV inspektion højvandslukke Totalentreprise Varmepumpe luft til vand varmepumpe Jordvarme badeværelse Nyt badeværelse Renovering af badeværelse bwt pe svejsning vvs odense totalentreprise fyn varmepumpe fyn bwt anlæg montering Bolig Ugeavisen Nordfyn Nordfyn LokalAvisen Assens Assens

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Thomas Egeskov - 5/5

God service. Fair priser.

avatar

Ina Gaardsdal - 5/5

God service. Hurtig opsætning af nyt toilet, pænt arbejde.

avatar

Kaare Nebelung - 5/5

Altid super service altid

avatar

nicklas snell - 1/5

Skulle have en pris men de vente aldrig tilbage

avatar

Jacob Wolf (Jawo) - 4/5

Jeg fik en super god services, og til en god pris :), det eneste minus var vente tiden til at de havde folk klar til at kunne komme, men sådan er livet jo :) Arbejdet blev gjort godt og fint, håndværkeren var supper flink og tog i mod alle mine dumme spørgsmål :D

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.2
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 07:00 - 15:30

tirsdag 07:00 - 15:30

onsdag 07:00 - 15:30

torsdag 07:00 - 15:30

fredag 07:00 - 13:30

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email