MJ MALERFIRMA ApS verificeret

CVR
34598401
Tlf nr.
86623632

Virksomhedsbeskrivelse

Hos MJ Malerfirma finder du hurtige, effektive og professionelle malere, som kan ordne alle maleropgaver. MJ Malerfirma udfører også gulvafslibning, gulvepoxy, dekorationsopgaver og udsmykningsopgaver. MJ Malerfirma er en maler i Viborg, kendt fra Rundt om Viborg og Viborg Nyt, som har stor erfaring med alle maleropgaver. Det gælder alle typer nybyggeri, flyttelejligheder, renoveringsopgaver og facader.

Så uanset om du har brug for en maler privat eller leder efter en maler til erhverv, så står MJ Malerfirma i Viborg klar med malerarbejde af højeste kvalitet samt gode råd og vejledning til gør-det-selv-folk.

MJ Malerfirma i Viborg blev etableret i 1966 og har derfor mange års ekspertise at trække på, når din bolig skal males, eller når der skal bygges nyt. MJ Malerfirma er en del af Danske Malermestre og den følgende garantiordning, så du er sikret professionelt arbejde i høj kvalitet, uanset om det gælder maling, gulvarbejde, dekorationsopgaver eller udsmykningsopgaver.

mj malerfirma malerfirma viborg maler i viborg Nybyggeri Renoveringer fraflytterlejligheder Erhverv Privat dekorationsopgaver udsmykningsopgaver Bolig Byg nyt Gør det selv Rundt om Viborg Viborg Viborg Nyt

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email