MinAltan og MinElevator verificeret

CVR
29813825
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
86786666

Virksomhedsvideo

Virksomhedsbeskrivelse

MinAltan og MinElevator er nogle af Danmarks førende leverandører af altaner samt elevatorer til eksisterende og nye etageejendomme. Vores passion er at skabe tidssvarende energioptimerede boliger, tilgængelighed for alle og grønne uderum. Det er altid muligt at få en uforpligtende snak om mulighederne for altan eller elevator dér, hvor du bor. MinAltan og MinElevator kan hjælpe dig med alt fra altandesign, elevatorløsning, byggetilladelse og montering.

I hjertet af Frederiksberg har vi kontor og showroom, så vi altid kan være tæt på vores kunder: boligforeninger, boligadministratorer samt rådgivende arkitekter og ingeniører. Grundet vores inhouse team bestående af 100 passionerede rådgivere, ingeniører, bygningskonstruktører, projektledere, kommunikationsfolk, jurister og montører med håndværksrelevant baggrund kan MinAltan og MinElevator levere en full-service byggeløsning og tage ansvar for hele byggeprocessen, hvad end du ønsker betonaltan, stålaltan, fransk altan, kvistaltan eller elevator i bagtrappen.

Du kan læse mere om MinAltan og MinElevator på www.minaltan.dk og www.minelevator.dk eller i Frederiksberg Bladet.

MinAltan MinElevator Altan pris Altaner Altaner pris elevator Elevator pris Elevator i eksisterende bygninger Altan boligforening Elevator boligforening Altaner andelsforening Elevator andelsforening Altanmontering Altanfirma Elevatorfirma Fransk altan Kvistaltan Elevator i bagtrappen Altan byggetilladelse Betonaltaner Bolig Frederiksberg Bladet Frederiksberg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Mie Arend-Høyer - 5/5

Thomas og Bjarne får 5 stjerner - tusind tak for jeres hjælp, som har været ud over det sædvanlige!!! ⭐⭐⭐⭐⭐

avatar

Simon Granath - 5/5

Vi har fået ny flot altan, godt resultat og super venlige håndværkere, sjak nr. 4 giver den gas 👍

avatar

Mie Jørgensen - 1/5

Vi besluttede (desværre) at bruge MinAltan til altaner i vores forening, og har lige siden fortrudt det. De var billigst, og desværre tog vi den beslutning at vælge dem. Efter den første underskrift blev lavet, så kom der den ene regning efter den anden, som ikke fremgik af vejledningen eller af tilbuddet. Vi havde fået vanvittig dårlig vejledning og firmaet var ekstremt uprofessionelle. Ikke nok med det, så satte de 90 graders døre i, men i kontrakten skulle vi have 180 graders døre, hvilket gjorde, at de nærmest måtte starte fuldstændig forfra. Virkelig ikke et firma, som kan anbefales!

avatar

Alvin Ljoså - 3/5

Flotte altaner, men flere ekstra regninger, rent bondefangeri. De ved man har sat af til uforudsete og pludselig dukker der flere regninger op som de burde ha' taget højde for og ikke var del af det oprindelige tilbud Det er ikke sjovt at stå midt i byggeprocessen og pludselig skal der træffes beslutninger som koster ekstra, beslutninger som burde være truffet før arbejdet gik igang. Sørg for at have en god ingeniørrådgiver på som kan gennemskue deres tricks. De er kendt i branchen desværre fandt vi ud af det for sent. De rydder ikke just pænt op efter sig selv. Kan anbefalde Ark-Tek som rådgiver.

avatar

Ole Hansen - 1/5

Kl 21.30 søndag aften overhaler en bil fra firmaet mig på motorvejen, jeg kører 110 han kører ca 160, han leger betjent og kipper med lyset inden han overhaler og efter overhalingen får bremselyset også lige en del gange. Arbejder i lige så ANSVARSLØST som i kører kan man kun ryste på hovedet og sikke en reklame i en FIRMABIL. Men tak muligheden for at fortælle om en oplevelse med jeres firma.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

3.4
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 08:00 - 15:00

tirsdag 08:00 - 15:00

onsdag 08:00 - 15:00

torsdag 08:00 - 15:00

fredag 08:00 - 15:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email