Miljø & Pejsecenter v/Bo Blomstrand verificeret

CVR
11876145
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
86601408

Virksomhedsbeskrivelse

Miljø & Pejsecenter v/Bo Blomstrand
Miljø & Pejsecenter v/Bo Blomstrand i Viborg kan du finde et bredt udvalg af forskellige pejse, brændeovne og skorstene. De er et miljø- og pejsecenter i Viborg, der desuden tilbyder renovering af din brændeovn, renovering af skorsten, montering af skorsten samt montering af brændeovn. Har du længe drømt om en pejs eller en brændeovn til din bolig, er du derfor landet det helt rette sted. 

Hos Miljø & Pejsecenter har vi mange forskellige brændeovne og pejse at vælge mellem. Er du i tvivl om, hvilken type du søger, kan du se mere på finddet_indretning, hvor der er masser af inspiration at hente til at vælge den helt rette brændeovn eller pejs. Som sagt sørger vi for montering af brændeovn.

Mangler du en skorsten, har pejsecenteret ligeledes et bredt udvalg at vælge mellem. Her sørger de også for en professionel montering af skorsten, så du ikke skal sørge for den. Har du allerede en skorsten, men som ikke virker optimalt, kan de desuden tilbyde en ventilationsrens. Læs meget mere om, hvad de kan tilbyde hos Miljø & Pejsecenter i Viborg Nyt. 

miljø og pejsecenter miljø og pejsecenter viborg pejsecenter pejse Brændeovn renovering af brændeovn Renovering af skorsten montering af skorsten Montering af brændeovn Ventilationsrens Byg nyt Bolig Viborg Nyt Viborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Stephen Thyrring - 5/5

Godt service og vejledning. Bo var god til at forklare og vise de forskellige pilleovne.Fair priser. Så det endte i et køb. Mon ikke også vi handler her igen når gasfyret skal skiftes om nogle år.

avatar

henrik siefert Jakobsen - 5/5

God butik og en dygtig mand Handlet med ham i over 20 år

avatar

Kim Jonassen - 5/5

Fin butik, pænt udvalg af brændeovne og tilbehør. God service.

avatar

Leif Winum Andersen - 5/5

Tip top betjening, fagfolk, fornuftige priser.

avatar

Erling Annesen - 4/5

Kompetent og professionel rådgivning

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.7
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 14:00 - 17:00

tirsdag 14:00 - 17:00

onsdag 14:00 - 17:00

torsdag 14:00 - 17:00

fredag 14:00 - 17:00

lørdag 09:00 - 12:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email