Midtjysk Revision Hedensted ApS verificeret

CVR
38295810
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
60619764

Virksomhedsbeskrivelse

Hvad leder du efter, når du skal bruge en revisionsvirksomhed? De skal være pålidelige, have styr på tallene og kommunikere til dig i et sprog, du forstår. Hvis det er dine kriterier, vil Midtjysk Revision Hedensted ApS være et perfekt match. 


Med fødderne plantet i det jyske landskab i Hedensted udfører de revisionsarbejde for firmaer såvel som for private. Skal du have hjælp til bogføring, finans, SKAT, selvangivelse, moms, erhvervsregnskab, årsregnskab eller et andet økonomisk problem, skal du have fat i Midtjysk Revision Hedensted ApS. 


De har kunder i hele Jylland, men er selvfølgelig mest centreret i og omkring Hedensted og Horsens. Som revisionsvirksomhed har de selvfølgelig en del at se til med erhverv, men de hjælper også med privatøkonomi, hvis tallene kniber. 


Har du ikke hørt om dem i Horsens Posten, har du formentlig hørt om den fra venner, bekendte eller samarbejdspartnere, der driver personlig virksomhed eller et anpartsselskab.

Revision Bogføring Momsregnskab erhvervsregnskab Privat Regnskab årsregnskab Revisor bogholder Økonomi Finans Regnskab Selvangivelse SKAT Moms Penge Enkeltmandsvirksomhed Personlig virksomhed Selskab Anpartsselskab generalforsamling Erhverv Privatøkonomi Horsens Posten Horsens

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

John Nielsen - 5/5

Fin firma alt til aftalt pris og tid god service

avatar

Martin Dam - 5/5

Stabil og kompetent samarbejdspartner!

avatar

Toni Bojsen - 5/5

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag 08:00 - 16:00

tirsdag 08:00 - 16:00

onsdag 08:00 - 16:00

torsdag 08:00 - 16:00

fredag 08:00 - 16:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email