Mickey Askebjerg Tømrer & Snedker verificeret

CVR
30090195
Tlf nr.
20180082

Virksomhedsbeskrivelse

Mickey Askebjerg Tømrer & Snedker i Odense er din lokale og meget erfarne tømrer. Mickey Askebjerg Tømrer & Snedker har mere end 22 års erfaring fra branchen, og siden 2007 har han drevet sin enkeltmandsvirksomhed med det gode renommé og tilfredse kunder.

Mickey Askebjerg Tømrer & Snedker er garant for godt håndværk, professionalisme og god service. Du kan trygt kontakte Mickey Askebjerg Tømrer & Snedker, hvis du har behov for kyndige og professionelle råd og vejledning, når det kommer til tømrer- eller snedkeropgaver. Ingen opgaver er for små.

Mickey Askebjerg Tømrer & Snedker kan også særligt være behjælpelig med arbejde, der kræver sans for detaljen, og er blandt andet specialiseret i at udføre arbejde, der drejer sig om montage, udskiftning af glas og låse.

Montage Låse service Glas Tømrer Træ Tømrermester Tømrerarbejde Køkkenfornyelse træværk Bolig Gør det selv Byg nyt Odense Ugeavisen Odense

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Jacob Northstar Street - 5/5

Fik bygget et specielt puslebord efter egen idé og den fuldførte Mickey med bravour! Efter nogle år er den der stadig og holder fint som den skal :-D

avatar

Jesper Bruun-Givskud - 5/5

Har været mega tilfreds

Se alle Google reviews

Information

Kontakt os via mail

Send email