Meny - Sct. Mathias Centret, Viborg verificeret

CVR
35514740
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
87251822

Virksomhedsbeskrivelse

Meny - Sct. Mathias Centret, Viborg
Hos Meny - Sct. Mathias Centret i Viborg finder du mad og drikke til alle anledninger. Her kan du hente madinspiration til de ugentlige madplaner, til fødselsdage eller aftener i større selskab. Meny i Sct. Mathias Centret står klar til at vejlede dig, hvad end du har brug for slagterens bedste tip eller vinmandens kendskab til butikkens vinudvalg.

Er du på shopping i Sct. Mathias Centret i Viborg, kan du med god samvittighed svinge omkring Meny i centret og indhente madinspiration eller shoppe lækre delikatesser med hjem. Har du en aften, hvor du ikke kan overskue at lave mad selv, har du også mulighed for at købe mad ud af huset i Meny Viborg.

Hold øje med butikkens hverdagstilbud, som du kan læse meget mere om i deres ugentlige tilbudsaviser. Her kan du med fordel også downloade MENY-appen, hvor du får alverdens medlemstilbud, opskrifter, stempelkort og tilbudsaviser. Brug byen og de gode indkøbsmuligheder i blandt andet Meny - Sct. Mathias Centret i Viborg. 

 

Meny Sct. Mathias Centret Meny Viborg mad ud af huset Delikatesser Slagter vinmand madmagasin SPISETID madinspiration hverdagstilbud tilbudsavis MENY-appen Mad og drikke Shopping Brug byen Viborg Nyt Viborg Rundt om Viborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Erik Kristensen - 4/5

Stor og flot butik efter total renovering. Lys og indbydende. Dejlig stor afdeling for slagter og vin/øl. Der kan altid findes gode tilbud. Dejlig stor parkeringsplads lige udenfor som det er nemt at komme til og fra.

avatar

Torben Klavsen - 4/5

Kvalitet hele vejen med et stort sortiment og en service som kun en købmand kan gøre det.Kan godt lide det er mærkevarer der kommer på tilbud. Stort udvalg i kvalitet grønsager og frugt

avatar

Peter Engskov - 4/5

Var forbi midt på dagen, hvor de var i gang med at fylde op. Ser man bort fra affaldet i forbindelse med opfyldningen, så en pæn butik med stort udvalg.

avatar

Hans Møller Jensen - 4/5

Jeg synes Meny kæden har mange super gode varer og flotte udvalg af bl.a vine. Synes at mange varer er lige lovligt dyre. Denne Meny i Mathiascentret i Viborg havde en smart indretning med bager, hvor du kan købe kaffe og drikke, sandwich til bagerpriser og kan sidde ved borde udenfor og nyde.

avatar

Lars Øjenholt Lauritsen - 4/5

Super godt sted at handle 😀👍

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.1
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 07:00 - 20:00

tirsdag 07:00 - 20:00

onsdag 07:00 - 20:00

torsdag 07:00 - 20:00

fredag 07:00 - 20:00

lørdag 07:00 - 18:00

søndag 07:00 - 18:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email