MENY - Fabrikvej 2 verificeret

CVR
38714295
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
87275650

Virksomhedsbeskrivelse

MENY - Fabrikvej 2 i Viborg gør det nemt for dig at handle ind. I MENY på Fabrikvej finder du altid et stort udvalg af alt fra vin til frisk frugt og grønt samt delikatesser. Og så kan du vælge mellem økologiske produkter og billige varer. Der er noget for alle, uanset om du skal lave indisk inspireret mad eller klassisk dansk mad. Desuden tilbyder MENY - Fabrikvej 2 mad ud af huset, så du ikke selv skal bruge tid på madlavning. Du kan fx bestille menuer bestående af to eller tre retter eller en hel festmenu. 

MENY - Fabrikvej 2 er altså mere end et fødevaremarked. Det er en dagligvarebutik, hvor du kan finde alt, hvad du skal bruge. Det indebærer et udvalg af huslige og praktiske ting, som sæbe, skraldeposer og køkkenudstyr. Og du behøver heller ikke at besøge en vinhandel, for MENY har et bredt udvalg af vin. Med MENY - Fabrikvej 2 får du altså alt samlet ét sted.

Du kan med fordel tage et kig i MENYs tilbudsavis og se, hvad butikken har til dig. MENY - Fabrikvej 2 har åbent fra kl. 7-20 alle ugens syv dage, så du har god tid til at få god mad og drikke.

Meny Viborg Meny Fabrikvej fødevaremarked dagligvarebutik tilbudsavis Mad ud af huset delikatesse Frugt og grønt Vinhandel købmandsbutik Shopping Mad og drikke Brug byen Viborg Nyt Viborg Rundt om Viborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Britta Nielsen - 5/5

God betjening og rådgivning.

avatar

Erik Kristensen - 4/5

Flot og stor butik med et bredt udvalg. Rigtig god slagter afdeling med et bredt udvalg af kød. Og dagens ret. Samt stor afdeling for vin. Egen afdeling for fisk. Altid gode råd og vejledning. Stor parkeringsplads med nem til og frakørsel.

avatar

Casper Jaeger - 1/5

Vi købte noget de kaldte en tunmousselagkage (55 kr.), hvilket viste sig at være billigt sandwichbrød overdænget i mayonnaise. Simpelthent for klamt! - Forsøgte mig med at skrape tunmoussen af brødet (det er i hvert fald det, som jeg gætter på at de par røde kavier på brødet, skulle forrestille sig at være.). Den fulde mængden af afskrapede tunmousse, svarede omtrent til en spiseskefuld, og smagte af ren mayonnaise. Den bedste oplevelse ved "tunmousselagkagen" var, da jeg 30 minutter senere, var ude og kaste et glas mayonnaise op.

avatar

Anna H. Buus Pedersen - 4/5

Fint sted at handle man kan få næsten alt men det er i den dyre ende af prisniveauet.

avatar

Leif Nikolajsen - 5/5

Blev mødt i indgangen med et "Dag og velkommen". Den unge mand i kassen var beleven og med en munter kommentar på læben.

Se alle Google reviews

Kundetilfredshed

4.2
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 07:00 - 20:00

tirsdag 07:00 - 20:00

onsdag 07:00 - 20:00

torsdag 07:00 - 20:00

fredag 07:00 - 20:00

lørdag 07:00 - 20:00

søndag 07:00 - 20:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email