Mengs Univers verificeret

CVR
35546901
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
27850956

Virksomhedsbeskrivelse

Healing og qigong er to tendenser, der vokser frem herhjemme. Begge metoder har mange fantastiske effekter og kan hjælpe dig til at finde klarhed, ro og få højnet din livskvalitet. Hos https://mengsunivers.dk/ har du mulighed for at møde en person, der har stor viden og erfaring inden for begge områder. Her bliver der tilbudt healing, qigong, clairvoyance og undervisning til både børn og voksne.

Https://mengsunivers.dk/ tilbyder først og fremmest healing, der hjælper dig til at finde ind til, hvem du er. Du finder hjælp til at slippe gammel smerte og oplevelser, der påvirker dig i dag. Du bliver set, som den du er, så du kan finde ro til at skabe klarhed i dit liv.

Ejer Lis Meng har flere års erfaring inden for både healing og qigong, og du får professionel, individuel tilrettelagt behandling. Hos https://mengsunivers.dk kan du blandt andet få undervisning i qigong, hvor der er fokus på ro og opmærksomhed. Du kan også deltage i forskellige workshops eller få et personligt forløb. Gennem forløb og workshops kan du lære at mestre din egen healing.

Lis har en solid grundviden inden for faget, og dermed får du hjælp til at bekæmpe en lang række problemer i hverdagen. Du finder klinikken i Assens, og har du spørgsmål, kan du kontakte https://mengsunivers.dk/ på enten mail eller telefon.

Reiki Healing Sten & krystaller Qigong Livskvalitet Healing Krystal Chakra Børn Familie Hovedpine Migræne søvn Meditation Clairvoyance Personlig træner Mor Sind Psykisk healing Sundhed Livsstil Ugeavisen Nordfyn Nordfyn Assens LokalAvisen Assens

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Christina Colourful - 5/5

Fantastisk menneske og healer. Kan varmt anbefales ❤️

avatar

merete skouby - 5/5

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag 09:30 - 17:00

tirsdag 10:30 - 17:30

onsdag Lukket

torsdag 09:30 - 17:00

fredag 09:00 - 15:00

lørdag 10:00 - 14:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email