Men-O Ramen verificeret

CVR
40273824
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
32130003

Virksomhedsbeskrivelse

Leder du efter en autentisk ramen med smagsoplevelser, som tager dig helt væk til Japan, så er Men-O Ramen en oplagt mulighed for dig. Det er ikke kun en japansk restaurant med en ramen i verdensklasse, det er også en lille bid af den japanske kultur og den livsstil, der hører med. De er lokaliseret i 2200 København N på Åboulevard 50, st. tv. De bestræber sig på at være førsteprioritet, når det kommer til ramen i København, og de har et stort udvalg af mad og drikke. 

Det er en restaurant, hvor du virkelig får hele den japanske oplevelse i hver bid, og du har rig mulighed for at nyde din mad i autentiske omgivelser, men ellers er der også gode muligheder for lækker japansk mad til takeaway. Så hvis du ønsker at få en ramen i verdensklasse, samtidig med at du sidder på en japansk restaurant fyldt med kultur og liv, så tag et kig forbi Åboulevard 50, st. tv.

Japanese restaurant Japanese restaurant Nørrebro Japanese restaurant Frederiksberg Japanese restaurant København japansk restaurant japansk restaurant Nørrebro japansk restaurant Frederiksberg japansk restaurant København japansk mad japansk mad Nørrebro japansk mad Frederiksberg japansk mad København japansk mad take away japansk mad take away Nørrebro japansk mad take away Frederiksberg japansk mad take away København Ramen Ramen København Ramen restaurant Ramen restaurant København Mad og drikke Kultur Livsstil Frederiksberg Bladet Frederiksberg KøbenhavnLIV

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Stig Andersen - 5/5

Utrolig lækker mad når man tænker på pris og beliggenhed. Dejlig i smagen og frisk. De få men gode forretter kan også anbefales. Sød personale. Lidt kaotisk booking over telefonen grundet de ikke så gode danskkundskaber, men ved ankomst var vi ventet og alt var en succes.

avatar

Nicholas Woollhead - 5/5

Jeg har lige vandret 18 kilometer i regnvejr. Jeg var våd ind i knoglerne, og mine ben føltes som slatne kryddersild kun holdt på plads af mine mudrede jeans. Da jeg kom hjem var det eneste jeg kunne spise, for at genoplive min gennemslidte sjæl og varme mit indre, en god skål ramen. Man-o-ramen leverede i verdensklasse. Nu er jeg mæt, glad, træt, og taknemmelig for deres exceptionelle kogekunst.

avatar

Bjørn Peters - 5/5

Super god mad

avatar

kristian michael nørrested - 2/5

Maden var ok, selvom hvor svært kan det være at komme med den rigtige ramen. Tjeneren brugte mere tid at kigge på sin mobil end at kigge ud i restauranten.

avatar

Fatma Suzanne Chahrour - 5/5

Det var en særpræget fornøjelse. Som kæmpe anime fan, lokker væggen med alle mulige karakterer fra de mest populærer serier og mangaer mig. Da jeg trådte ind blev jeg mødt af en meget høflig og sød mand, der pænt bad mig tage plads. Jeg fik bestilt og serveret min mad. Han skænkede pænt min japanske øl. Ramen Miso bestilte jeg og det smagte forrrrrygende! I mens man nyder sin mad går manden rundt og nusser om sin forretning og det er dejlig at se at nogen går så højt op i at alt skal være i den skønneste orden for sine kunder. Han har også overskud til at hyggesnakke lidt og udviste interesse for mig og om maden var lækker. Det skal siges at jeg var dagens første kunde, så jeg sad derinde alene og hyggede mig 😊 Skøn oplevelse. Jeg kender mere end et par stykker der skal herind med mig og nyde deres udsøgte mad og gode humør. Tak men-o ramen

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.6
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag Lukket

tirsdag 16:00 - 22:00

onsdag 16:00 - 22:00

torsdag 16:00 - 22:00

fredag 16:00 - 22:00

lørdag 16:00 - 22:00

søndag 16:00 - 22:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email