Mellerup Tømrer- og Entreprenørforretning ApS verificeret

CVR
26835046
Tlf nr.
86434465

Virksomhedsbeskrivelse

Mellerup Tømrer- og Entreprenørforretning ApS kan hjælpe dig med entreprenørarbejde, tømrerarbejde, kloak, belægningsarbejde, murerarbejde og snedkerarbejde. Virksomheden er beliggende i Randers og tilbyder blandt andet hjælp til ombygning, bygningsreparationer og TV-inspektion.


Med Mellerup Tømrer- og Entreprenørforretning ApS kan du forvente ordentligt udført arbejde. Virksomheden er nemlig medlem af BYG GARANTI, og det er veluddannede, professionelle medarbejdere, der står bag arbejdet. De har masser af erfaring med høj sikkerhed og hurtig udførelse.


Mellerup Tømrer- og Entreprenørforretning ApS har masser af specialister. Fx har virksomheden en afdeling for landbrug og industri, en afdeling for boligbyggeri samt uddannede kloakmestre. Dermed er du sikret høj kvalitet og know-how uanset hvad.


Har du brug for en autoriseret kloakmester eller tømrer? Eller en mellemting? Så kan du med fordel kontakte Mellerup Tømrer- og Entreprenørforretning ApS og få hurtig og god service, der sikrer grundighed og et stærkt fundament.


Entreprenørarbejde Aut. Kloakmester Tømrerarbejde Entreprise Belægningsarbejde bygningsreparationer TV-inspektion Ombygning Snedkerarbejde Murerarbejde Byg nyt Gør det selv Randers Onsdag Randers

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

erling j nielsen - 5/5

vi kan varmt anbefale Mellerup tømre de er hurtigt til deres arbejd altid et smil på læben næste gang vi har brug få en tømre bliver det mellerup

avatar

jan nielsen - 5/5

Nu har jeg været ved firmaet i næsten 3 år og jeg har ik haft det så godt som jeg har nu en super flink chef samt gode kollegaer og kunder er alt tid glad for det stykke arbejde vi har lavet for mellerup kommer tid et varmt smil med på vejen fra kunderne når man er færdig med et stykke arbejde vi har lavet..

avatar

Jens Christian Damgaard - 1/5

Utrolig dårlig håndværksmæssig kvalitet. De fik endda en chance for at rette op på det, men det blev det kun værre af. Og det på trods af en høj pris. Næste gang ringer vi til et professionelt firma. Mange advarsler herfra.

avatar

Mogens Olofsen - 4/5

Arbejdet blev udført 100% tilfredstillende og til aftalt pris

avatar

Mette Lorentzen - 5/5

Mellerup Tømrer- og Entreprenørforretning er for mig lig med ordentlighed, kvalitet, grundighed og hjælpsomhed. Jeg har brugt firmaet i forbindelse med en række forskellige opgaver gennem de sidste 8 år, og der kan ikke sættes en finger på deres arbejde og det ansvar, der tages i forhold til opgaven og mig som kunde. Jeg er ikke i tvivl om, hvem jeg ringer til næste gang, jeg skal have noget lavet - og kan kun anbefale andre at gøre det samme.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.5
/5
Gennemsnitlig

Kontakt os via mail

Send email